Follow Me @Charmedka

05.07.18

Měsíční chvástačka - Červen 2018

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.

Sice se čtením to není žádný zázrak, ale zas můžu říct, že se mi daří držet se při zemi a nákupy omezovat. V květnu jsem dokonce byla na nule a za červen tu mám skromné tři kousky. Určitě bych ráda v tomhle pokračovala, jsem ráda, že se mi počet nepřečtených knih zmenšuje. I když netvrdím, že mě všechny ty novinky nelákají :)

Knihy koupené

Nakupovala jsem v Levných knihách, takže vlastně můžu mít svědomí naprosto čisté. Nadšená jsem ze série Charley Davidson, posledně jsem si brala druhý díl a doufala, že se v LK objeví i zbytek. A teď jsem tam našla zahrabaný jediný kousek prvního dílu, juhúúú. Příště bych prosila ještě třetí a čtvrtý :D

Těší mě, že se v LK začíná objevovat nakladatelství Cooboo, které mám ráda díky jejich YA knihám. Je pravda, že u některých knih si nejsem jistá, ale za těch pár korun si je vezmu ráda. Mám tu první díl série Trochu jiný penzionát, na který jsem hodně zvědavá, i když moc nečekám, spíše opravdu čtení pro mladší čtenáře. Elusion by mělo být sci-fi, které nemusím, ale stejně mě nalákalo, tak uvidíme.

Ostatní

Jako úplně poslední tu mám nádherné dárečky, které jsem dostala od Honzy k výročí. Sice se nejedná o knihy, ale spojitost menší mají. Trička jsou taková klasika, kterou si dáváme snad ke všemu, je to vděčný dárek. A tričko s Grootem je bomba, koukala jsem po něm na e-shopu, takže velká radost. A jestliže je tričko s Grootem bomba, tak vidíte ten hrnek, ze kterého se sápe ruka? Miluji The Walking Dead a hrneček nemá chybu, ten je peckovní. Do sbírky mi přibyla Wonder Woman, kterou mám moc ráda a už se těším, až ji nafotím s nějakou knížkou. Ač jsem fanoušek spíše Marvelu, tak Funko mám samý DC.

Daří se Vám šetřit?
Preferujete DC či Marvel?

10 komentářů:

  1. to tricko je bozi :-D a co se tyce knih, ja uz v lk davam velky pozor na to, zda jsou serie vubec dovydane a jestli se mi pripadne zbytek podari jeste sehnat... uz me ty nekomplety nebavi...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to tričko je naprosto boží. :)) Knihy si užij, doufejme, že najdeš i zbývajcí díly série. :)

    OdpovědětVymazat
  3. To tričko s Grootem je úžasnýýý *__* a jak jsem psala na instagramu tak i ten hrneček TWD :D ten je naprosto famózní :D a Wonder woman samozřejmě taky :)
    Já se mezi DC a Marvelem nerada rozhoduji, každý má něco do sebe a od každého zbožňuju nějakého toho hrdinu :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. To tričko s Grootem je úžasný :) Taky mám jedno, ale tohle je mnohem lepší :) A jak tak koukám, měla bych se zase vypravit na lov do LK :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na Trochu jiný penzionát jsem taky celkem zvědavá - ale to triko je naprosto senzační!

    OdpovědětVymazat