Follow Me @Charmedka

03.06.16

Měsíční chvástačka - Květen 2016

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.


Krásný den,
již pár dní máme nový měsíc a to znamená, že je nejvyšší čas poohlédnout se za měsícem minulým. Ty dny tak letí a nikdy mi nepřijde, že bych různá shrnutí psala až po měsíci. Co se týče novinek v knihovně, tak květen je oproti dubnu skromnějším měsícem. To mi ale nevadí, protože rozhodně nehrozí, že bych neměla co číst.

Knihy darované
Narozeniny jsem sice měla v dubnu, ale od kamarádky jsem dárečky dostala až v květnu. A moc mě překvapilo a hlavně potěšilo, když jsem si rozbalila Stephena Kinga jeho Svědectví. Je to pořádná bichle, takže se nemůžu dočkat, až ji budu tahat v kabelce :D
  
Recenzní výtisky
Zbytek knih jsou recenzní výtisky, které mi tentokrát přibyly tři. Mohla jsem si opět napsat do megaknihy.cz. Hodně jsem přemýšlela, kterou knihu si vybrat. Nakonec zvítězila Královna Tearlingu, na kterou čtu jen samé pozitivní recenze. Adi jsem díky tomu čekala více, ale to se dočtete v recenzi, kterou chystám.

Balíčky od Martinusu vždy potěší, jelikož kromě samotné knihy obsahují i další blbinky a hlavně ručně psaný dopis. Ihned mě zaujala kniha Apokalypsa Z, na kterou si můžete přečíst recenzi zde. Tohle byl skvělý výběr a pokud máte rádi zombie a apokalyptické knihy, určitě neváhejte.

A jako poslední kniha je román Koho miluješ od Jennifer Weiner. Knihu momentálně čtu a věřím, že bude skvělá, začátek zatím super. Tímto moc děkuji Dominu.

Znáte některou z knih?
Která nejvíce potěšila v květnu Vás?

2 komentáře:

  1. Moc hezké přírůstky, jsem zvědavá hlavně na dojmy z Kinga, pořád slibuji, že už se k němu taky dostanu a stále zůstává u slibů :) Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné kousky :) Ani jednu z knížek jsem zatím nečetla, ale na všechny mám zálusk :) Těším se na recenze a hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat