Follow Me @Charmedka

14.02.15

On my wishlist (18)

Meme z tvorby Book Chick City.
Cílem je ukázat každou sobotu pár knih, které bychom chtěly mít ve své knihovně.
Mohou to být knihy nové, staré, nebo knihy, které ještě nevyšly. 
 

Anotace:
Když byla fotomodelka Angel přinucena k zásadnímu rozhodnutí a vybírala mezi uvolněným kalifornským baseballistou Ethanem a novou šancí pro manželství s Calem, k údivu mnohých zvolila Ethana. Život v LA je tak sladký a jejich život snad nemůže být pohodlnější. Nic však není dokonalé a po společně stráveném roce se začínají vynořovat první problémy. Přes to všechno je Angel přesvědčená, že je Ethan tím pravým. Tak proč se jí tají dech v Calově přítomnosti? Naše svůdná hrdinka za pravou láskou nikdy nešla po hladké cestě…

Čas se přece nedá vrátit zpět?








Anotace:
Zjistíte, že je vám nevěrný. Odkráčíte středem, nebo začnete bojovat?

Mia je přesvědčená, že našla svou životní lásku. Toho pravého. Muže, se kterým zestárne. Tohle přece žena pozná, ne?

Textovka v Peteho telefonu ji krutě vyvede z omylu. Takže on má milenku... Jakmile přejde počáteční šok, Mia se rozhodne bojovat. Ne, nezahrne Peteho výčitkami ani ho neopustí. Vždyť oni dva patří k sobě! Plna odhodlání se snaží o své sokyni zjistit co nejvíc, aby ji mohla zničit. To by přece na jejím místě udělala každá.

Postupně se Mia začne zamotávat do vlastních lží i nastražených pastí a čím dál víc ohrožuje to, co původně chtěla zachránit. Posedlost je vskutku špatný rádce a Mia zanedlouho začne váhat, jestli se nedopustila největší chyby ve svém životě. Jak ale v zoufalství poznat, že už jsme zašli příliš daleko?

1 komentář: