Follow Me @Charmedka

11.10.14

Emma Hart - Hrej tajně | RC review

Spisovatel: Emma Hart
Originální název: Playing for Keeps
Série: The Game 
Díl: 2.
Počet stran: 200
Rok vydání: 2014
Vydání originálu: 2013
Nakladatelství: Galatea
Vazba knihy: Vázaná s přebalem
Aston Banks se nikdy nechtěl zaplést do vztahu s Megan Harperovou – ani té osudné noci. Od dětství ho pronásledují děsivé vzpomínky, se kterými není schopen se vypořádat. Ví, že právě ona by dokázala během chvíle prorazit ochrannou zeď, kterou kolem sebe postavil, aniž by si to uvědomil.

Braden, Meganin dlouholetý přítel z dětství, nad ní drží ochrannou ruku, a ona ho rozhodně neměla v plánu zklamat tím, že si něco začne s Astonem. Když však pozná, že Aston není jen typický frajírek, jakým se zpočátku jevil, už není cesty zpět…

Astonovo dětství bylo horší než si vůbec Megan uměla představit. Její láska je ale mnohem silnější než démoni, kteří ho dennodenně pronásledují. Ani Aston se už dál nedokáže lásce bránit, ale právě díky ní se může svým démonům postavit a porazit je. Konečně má šanci poprat se s tím, co je ukryto hluboko v jeho nitru… s tím, čemu už nikdy nechtěl čelit… s tím, čemu se tak dlouho vyhýbal. S tím vším se ale musí vypořádat tak, aniž by Braden něco zjistil…

Uchovat jejich vztah v tajnosti nemohlo být nikdy těžší…

Něco ke knize
Aston měl děsivé dětství, tak děsivé, že si to snad nikdo nedokáže představit. Nikdo neví, co prožil a co uvnitř cítí. Všichni ho má za frajírka, který má každý víkend jinou holku a vztah pomalu neví, co znamená. Megan si neustále opakuje, že Aston je pomalu ten poslední, se kterým by se zapletla. Navíc nad ní drží ochranou ruku Braden, který k ní nepropustí téměř žádného kluka.

Když ovšem Braden na víkend odjede, vše se zvrtne. Aston s Megan skončí v posteli a vznikne něco víc, než co je vůbec kdy napadlo. Zamilují se do sebe.

Moje hodnocení a dojmy
První díl byl pro mě velmi milým překvapením, zajímavý příběh, čtivá kniha, která mě fakt bavila. Proto jsem se na druhý díl těšila, ale uznávám, že jsem byla trochu skeptická. Jelikož první díl byl docela originální, bála jsem, že druhý už ztratí to ono kouzlo, které Hrej hráčem mělo. Nudné vaření z vody. Opak je pravdou, kniha je skvělá.

Je to milá ddechovka, kterou zvládnete během dvou dní přečíst. Nepostrádá humor a tentokrát ani velkou dávku sexu. Pro někoho to možná může být odrazující, mě se to naopak líbilo a možná právě kvůli tomu se mi tenhle díl líbil o malinko více. I když sexu je tam až až a občas docela podrobně popsáno, není to vulgární, naopak knize dodává šmrnc.

Pokud se Vám první díl líbil, určitě doporučuji přečíst. Pokud jste nečetly ani první, je nejvyšší čas to napravit. Jsem moc zvědavá na další pokračování, série je podle mě hodně povedená. 

Moc děkuji nakladatelství Galatea za poskytnutí recenzního výtisku.

Žádné komentáře:

Okomentovat