Follow Me @Charmedka

11.10.14

On my wishlist (1)

Meme z tvorby Book Chick City.
Cílem je ukázat každou sobotu pár knih, které bychom chtěly mít ve své knihovně.
Mohou to být knihy nové, staré, nebo knihy, které ještě nevyšly. 
 

Anotace:
Lauren Grahamová se proslavila v seriálu Gilmorova děvčata, ale ještě předtím napsala vtipný a svěží román o touze stát se herečkou. Píše se únor 1995 a Franny, která už v New Yorku bude skoro tři roky, stále pracuje jako servírka. Jejím jediným hereckým úspěchem je reklama na nevkusné vánoční svetry a občas nějaký ten casting.
Román Jednoho dne, možná je příběh o naději, velkých snech, hledání sama sebe, překročení vlastních hranic a také o tom nejdůležitějším – o lásce, bez které by to v životě nemělo smysl.

Anotace:
V Paper Towns se vám dostane příběhu o dospívání. Margo už se dávno s Quentinem nebaví a přátelí se s jinými, a na škole je považována za legendu. Může za to zejména její nespoutanost a časté dobrodružné několikadenní výpravy, kdy její rodiče šílí strachy i vzteky. Jednoho dne však Margo nečekaně zaklepe na Quentinovo okno a uprostřed noci ho vtáhne do jednoho z margovského dobrodružství. Druhý den se Margo neukáže ve škole, pak ani další. A Quentin zjistí, že pro něj zanechala vodítko, jak ji najít… Quentin začne pátrat a čím víc se noří do záhadného zmizení, tím méně si je jistý, kým vlastně Margo byla a jestli ji vůbec znal. Co vlastně chce on sám? A co jsou papírová města, na která Quentin ve spojitosti s Margo neustále naráží?

Žádné komentáře:

Okomentovat