Follow Me @Charmedka

03.01.20

Měsíční chvástačka - Prosinec 2019

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, které jsme za daný měsíc získali. Ať už koupili, dostali darem nebo k recenzi.

Krásný den!
Po knižní hitparádě nesmí chybět ani měsíční chvástačka. Sice jsem četla po celý rok minimálně, ale syslit knihy se mi dařilo. Vlastně jsem to počítala a v roce mi přibylo 50 nových knih. Seznam těch nepřečtených narostl zas do velkých rozměrů a já doufám, že se bude pomalu snižovat.

Knihy koupené

Do Levných knih se opět dostala velká spousta skvělých titulů, které bych ráda ještě dokoupila a vyškrtla rovnou z wishlistu. Šla jsem ale primárně po sérii Šepotání, kdy mám doma pouze jeden díl a těšila jsem se, že konečně doplním a přečtu. Bohužel druhý díl Divotání byl všude hned vyprodán, takže i přes nějaké to doplnění jsem furt seklá u jedničky.

Dosehnala jsem pátý díl Pokrevních pout, který byl nesehnatelný a když už se někde objevil v bazaru, tak za šílené peníze. Celkově jsem loni měla ale kliku na tyhle díly a sehnala jsem vlastně vše, co se sehnat nedalo. Už se těším, až sérii dočtu.

Knihy, které jsem dostala

Ježíšek mi přinesl tři kousky a všechny jsou od kamarádky, se kterou si dáváme vzájemně snad ke všemu, protože víme, co si ta druhá přeje. Ze seznamu si díky Vánocům tedy můžu odškrtnout vánoční knihu Dash & Lily: Kniha přání a thriller/horor Ostrov strachu. Naopak Seznam hostů je pro mě úplnou novinkou, tak jsem zvědavá.

Co přinesl Ježíšek Vám?

4 komentáře:

  1. Mě se ke konci roku také sešlo hned několik knih. :) Tyhle tvoje vypadají moc pěkně. Přeju krásné čtení. :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja mela kliku, sla jsem do LK hned na zacatku, tak mam Sepotani cele :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tos měla kliku, mně ji sháněli i známí a nikde nic.

      Vymazat