Follow Me @Charmedka

05.06.19

Měsíční chvástačka - Duben - květen 2019

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, které jsme za daný měsíc získali. Ať už koupili, dostali darem nebo k recenzi.

Za poslední dva měsíce mi pár kousků do knihovny přibylo a to snad z každé strany. Mám tu jeden super koupený úlovek, také recenzní výtisky a dokonce nějaké dárečky.

Knihy koupené

Bratrstvo černé dýky je skvělá série, bohužel některé díly jsou téměř nesehnatelné a jiné zas na bazaru za majlant. Mně se povedlo nedávno sehnat dva díly za 99Kč přímo v nakladatelství, kde se prodávaly s tím, že jsou lehce poškozené. Tenhle díl jsem sehnala v bazaru na databazeknih.cz. Sice jsem takovou částku za knihu nedala snad nikdy v životě, ale furt mi ty čtyři stovky přišly přijatelné.

Knihy darované

V dubnu jsem měla narozeniny a s kamarádkou si knihy dáváme snad ke všemu. To je zkrátka v našem případě nejvděčnější dárek a zároveň taková jistota radosti. Kamarádka tentokrát zabrousila do nakladatelství Yoli a udělala mi obrovskou radost Smrtkou, kterou jsem dokonce už i přečetla. Druhou knihou je Psáno životem, která mě zaujala svou anotací a jsem na ní moc zvědavá.

Recenzní výtisky

Z megaknihy.cz přišla nabídka recenzního výtisku knihy Nenechám tě odejít, což je novinka z nakladatelství Ocelot. Jsem ráda, že jsem knihu neodmítla, protože se výborně četla a téma domácího násilí je pro mě zajímavé samo o sobě. Určitě můžu doporučit a brzy bude recenze.

Z knihcentrum jsem si zas vyprosila Domov, což by mě být horor a autor nazýván švédským Stephenem Kingem, což mě pochopitelně zaujalo úplně nejvíce, tak jsem fakt zvědavá, aktuálně čtu a dám vědět.
Jaké jsou Vaše novinky v knihovně?
Četli jste něco?

2 komentáře:

  1. Z těchto knih mě hodně zaujal Domov. Hlavně to přirovnání ke Kingovi. Jsem fakt zvědavá, jaká teda kniha bude. :)

    OdpovědětVymazat