Follow Me @Charmedka

03.04.19

Měsíční chvástačka - Březen 2019

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, které jsme za daný měsíc získali. Ať už koupili, dostali darem nebo k recenzi.

Hezký den!
Uvědomuji si, že na blogu je stále docela mrtvo, ale prostě to čtení neustále hodně vázne. Nedokážu se vůbec soustředit a kolikrát mi dělá problém přečíst i jednu knihu během měsíce. Což mě ale mrzí, protože bych četla ráda, čeká na mě doma spousta super kousků a furt ne a ne se k nim dostat.

Čtecí krize mi ovšem nezabránila nakoupit si pár knih, kterým nešlo odolat.

Knihy koupené

Bratrstvo černé dýky je úžasná série, fantasy s nádechem erotiky a i po tolika dílech mě stále neskutečně baví. Ovšem starší díly už je téměř nemožné sehnat a žádná sláva to není ani s těmi novějšími. Dva se mi nedaří vůbec sehnat, pokud tedy za ně nechci dát tisícovku a to fakt nechci. Kdyby jste třeba prodávali, dejte vědět :)

Dva kousky ale byly na baronetu za 99Kč s tím, že mají lehké poškození. Na jedné knize jsem nenašla nic a druhá má jen nažloutlé stránky, takže super kup. Poslední hvězda byla ve výprodeji, což mě potěšilo, jelikož mám teď sérii kompletní a snad ji co nejdříve přečtu.

Ke konci měsíce jsem zavítala do Levných knih, kde mě potěšila kniha Poslední výkřik, závěrečný díl série Cocktail, kterou jsem četla nedávno a jediný poslední díl mi doma chyběl, takže paráda a také se chci pustit do něj co nejdřív. Je to útlá knížka, tak ať si můžu sérii odškrtnout.

Easy? jsem chtěla už před pár měsíci a knihu jsem nakonec nějak prošvihla a teď jsem našla v regálu dva zahrabané kusy, tak jsem hned brala. Má pěkné hodnocení, romantiku já ráda, tak jsem dost zvědavá.

Co jste si koupili Vy?
Také jste v sériích tak pozadu?

6 komentářů:

  1. Já mám tak dlouhý seznam knih, které bych si chtěla pořídit, že bych musela být milionářka :D v březnu jsem si koupila velkou spoustu knih a snažím se je zapisovat aspoň do bloku, kde si píšu i přečtené knihy a tak :-) Ještě je tak všechny přečíst...

    OdpovědětVymazat
  2. Pata vlna byla fajn, ale rekla bych ze nejlepsi byl prvni dil, pak uz to nebylo ono... tak se budu tesit na recenze :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na bratrstvo černé dýky mám velký zálusk. Mám pocit, že poslední dobou budu potřebovat změnu žánru. A zrovna tato série mi na to přijde skvělá.
    Jinak ale nejdříve plánují dočíst sérii Cocktail, naposledy jsem skončila u druhého dílu, takže mám co dohánět. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cocktail je skvělá série a Bratrstvo nemá chybu :)

      Vymazat