Follow Me @Charmedka

01.01.19

Měsíční chvástačka - Prosinec 2018

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, které jsme za daný měsíc získali. Ať už koupili, dostali darem nebo k recenzi.

Šťastný nový rok!
Přeji Vám do něj hlavně hodně lásky, štěstí, zdraví, ať se splní všechna Vaše přání a ať je lepší a šťastnější, než rok předchozí. V neposlední řadě také spoustu skvělých kousků na čtení.

Poslední dobou bylo na blogu trochu mrtvo, nečetla jsem v podstatě vůbec, nebyl čas, nebyla nálada, zkrátka ten konec roku nestál za nic, takže doufám, že se vše zas srovná a blog se vrátí do zajetých kolejí a budou Vás čekat hromady recenzí a tipů na nové knihy, ale i filmy. Pokud by Vás zajímalo soukromé shrnutí roku, tak můžete mrknout zde, na můj druhý blog.

Dnes tu pro Vás mám měsíční chvástačku za prosinec a příště Vás čeká obrovské shrnutí těch nejlepších, ale i nejhorších knih za celý rok.

Ježíšek

V prosinci mi přibylo snad vůbec nejvíce knih a může za to Ježíšek, dostala jsem pořádnou nálož a knihovna se mi zas pěkně naplnila. Tu největší hromadu jsem si kupovala sama a Ježíškovi dala proplatit. V Levných knihách naskladnili spoustu knih od Lindsey Kelk, které jsem neměla, takže nebylo co řešit. Dokonce jsem si vzala jednu v angličtině ze série I Heart, která u nás vychází divně a některé díly právě nejsou vůbec v češtině. Jako poslední ještě Sophie Kinsella a doplnění série Shopaholic. Ani jednu autorku bych za plnou cenu nekupovala, protože všechny knihy nakonec skončí v LK.

Kříďák je teď velmi populární kniha a vyskakuje na mě snad všude, dostala jsem ji od bráchy a zároveň mám za úkol, ji přečíst jako první, takže jen co dočtu aktuální knížku, hned se na ní vrhám. Doporučuje ji sám mistr hororu Stephen King, takže jsem hodně zvědavá a moc se těším.

Knižní nadílku jsem dostala i od kamarádky, se kterou si knihy dáváme navzájem. Doplnila mi sbírku Alexandry Potter, ale mnohem větší radost mám z Vadné, kterou chválí snad úplně každý a i nefanoušci Cecelie Ahern pění na knihu chválu, takže do té se hodlám také začíst do nejdříve.

Jaký byl Váš knižní Ježíšek?
Co Vás potěšilo?

2 komentáře: