Follow Me @Charmedka

10.05.18

Meagan Spooner - Na lovu | RC review

Spisovatel: Meagan Spoonert
Originální název: Hunted
Počet stran: 328
Rok vydání: 2018
Vydání originálu: 2017
Nakladatelství: CooBoo
Vazba knihy: Vázaná s přebalem
Když se Kráska vydá na lov Zvířete…

Kráska zná tajemný les lépe než kdokoli jiný. Cítí ho ve své krvi. I když vyrostla mezi šlechtici daleko od lesa, ví, že temný hvozd skrývá tajemství, která dokáže odhalit jen pravý lovec. Když její otec přijde o všechno jmění a Jeva se musí společně se sestrami odstěhovat pryč z města
, uleví se jí. Uprostřed divočiny se nemusí přetvařovat a usmívat se na bohaté dámy – nebo se vdát za bohatého šlechtice….
Ale ve chvíli, kdy v lesích zmizí při lovu její otec, nemá Jeva na vybranou – musí ho najít. A jediná cesta vede po stopách stvoření, které se otec snažil ulovit. Přes varování sester se vydává do lesa a stopuje Zvíře až do jeho království – zakletého údolí, zničeného zámku a světa plného stvoření, o kterých slyšela pouze v pohádkách. Do světa, který ji může zničit, nebo spasit.
Zbývá jen jedna otázka. Kdo přežije tento lov: Kráska, nebo Zvíře?

Kráska na lovu

Jeva miluje les, lov a svobodu s tím spojenou. Její otec býval nejlepším lovcem široko daleko a když byla Jeva malá, brával ji s sebou. Vše co umí, umí právě od něj. I přesto, že se otec lovu kvůli rodině vzdal a rodinu přestěhoval do města, Jeva má stále lov v krvi. Vybrané chování, čajové dýchánky a mladí šlechtici ji tolik neříkají.

Když se otci nepovede jeden obchod, je nucen se se svými třemi dcerami vrátit do malého srubu mimo město. Jeva cítí úlevu, les je zkrátka její život, otec ovšem nesouhlasí a nechce, aby se Jeva proháněla po lese jako malá. Kor když má pocit, že se v lese skrývá něco temného, něco, čím začíná být až posedlý. Když se při poslední výpravě vrátí pouze otcům pes, Jeva neváhá, bere luk a začíná stopovat záhadné zvíře, o kterém otec mluvil.


Celou moji recenzi si můžete přečíst na webu knihcentrum.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat