Follow Me @Charmedka

11.10.17

Jackie Collins - Hollywoodští manželé

Spisovatelka: Jackie Collins
Originální název: Hollywood Husbands
Série: Hollywood
Díl: 2.
Počet stran: 526
Rok vydání: 1996  
Vydání originálu: 1986
Nakladatelství: Alpress
Vazba knihy: Vázaná s přebalem

Jsou vášniví..., jsou sexy..., jsou nej... Tenisový král, studiový magnát, superstar. Tři hrdinové, tři přátelé ze studentských let, kteří se postupně dostali až na vrchol popularity a nyní patří ke společenské špičce magického světa - Hollywoodu.

Hollywoodští manželé

Jak tak koukám, tak tohle je první recenze na Jackie Collins, což mě překvapuje, jelikož většinu jejích knih, které u nás vyšly, mám přečtené. Možná jsem je ale četla ještě v době, kdy jsem neměla blog, kdo ví. Jackie Collins jsem začala číst velmi brzo, možná ve třinácti. Je to nejoblíbenější spisovatelka mamči a pamatuji, jak mi říkala, ať to moc nikde nevykládám, že to čtu, jelikož to není moc čtení pro třináctileté. Teď už jsem ale velká a můžu se tím pochlubit.

Od této autorky u mě jednoznačně vede série s Lucky. Pokud Vás autorka láká a chcete si něco přečíst, určitě doporučuji právě tuto série. Dnešní kniha ale patří do série Hollywood. Už kdysi jsem četla první díl a snad nějaký prostřední. Absolutně netuším, jak k tomu došlo. Ale zkrátka ji čtu úplně napřeskáčku. Ono to ale nijak nevadí, jelikož díly na sebe nenavazují.

První díl se mi vůbec nelíbil a považuji ho za jednu z nejhorších knih od Jackie. Proto jsem do Manželů šla trochu se skepsí a hlavně s nechutí. Ve výsledku jsem se ale nemohla od knihy odtrhnout. Četla jsem ji tedy poměrně dlouho, ale neuvěřitelně mě bavila.

V knize je strašně moc postav, ale během pár kapitol jsem se naprosto zorientovala a neměla problém přiřadit jméno k dané postavě. Její knihy jsou plné intrik, zrad, vražd a sexu, ani tahle kniha není výjimkou. Každou postavu, byť sebezápornější, jsem si ale oblíbila, každá měla něco do sebe.

Pokud máte rádi romány pro ženy, intriky, erotiku a příběhy ze světa smetánky, určitě Jackie Collins doporučuji.

6 komentářů:

  1. Musím se přiznat, že tuhle autorku neznám, ale zrovna "série Hollywood" zní moc slibně, jdu si o ní najít více podrobností! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jackie Collins četla už kdysi moje mamča, takže mě to upřímně ani nepřekvapuje. Na blozích se o ní snad vůbec nepíše :)

      Vymazat
  2. Tento díl zní mnohem lépe, než ten pátý, ale stále si myslím, že by mě to příliš nezaujalo. Příběh by mě zaujal asi víc,e kdyby byl ve filmové podobě :D

    OdpovědětVymazat