Follow Me @Charmedka

06.07.17

Měsíční chvástačka - Květen a červen 2017

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.

Krásný den!
Pokud mě sledujete pravidelně, tak jste si možná všimli, že se tu v květnu neobjevila měsíční chvástačka. Ne že by mi nic nového nepřibylo, ale stále nebyl čas sepsat článek, takže jsem ho neustále odkládala, až nakonec byla půlka měsíce. Tak jsem se rozhodla spojit to rovnou s červnem.

Musím se pochválit. Opravdu se mi daří tolik nenakupovat, od začátku roku jsem koupila snad jen pár kousků v Levných knihách, ale jinak se držím. Díky tomu mi krásně ubývají knihy, které čekají doma na přečtení klidně i nějaký ten rok. Za to jsem neuvěřitelně vděčná a hodlám v tomhle pokračovat. Až se počet ještě trochu sníží, tak určitě budu dokupovat hlavně série, kterých mám šíleně moc nedokončených.

Recenzní výtisky

Recenzní výtisky ovšem neodmítám a právě ty Vám dnes ukážu, přibyly mi krásné čtyři kousky. Jako první tu mám kouzelnou knihu Kráska a zvíře, kterou jsem po shlédnutí překrásného filmu musela zkrátka mít. Za tento příběh, který je starý jako čas sám, moc děkuji martinus.cz.

V červnu jsem si mohla vybrat také knížku u megaknihy.cz. Dlouho jsem přemýšlela, o co bych si řekla a jak jsem psala výše, potřebuji doplňovat hlavně série. Tak jsem hledala a nakonec se rozhodla pro druhý díl Sirotčince slečny Peregrinové. Knížku mám aktuálně rozečtenou, zbývá mi necelých sto stránek a prozradím, že mě mile překvapila, čtení mě vážně baví.

Nedávno vyšlo nového vydání Čtyř po půlnoci od Stephena Kinga, které je maximálně povedené. Za první část vděčím knihcentrum.cz. Na knihu již najdete na blogu recenzi. Na druhou část se teprve chystá a  poskytl mi ji martinus.cz, za což opět moc děkuji.

Jaké poklady jste si pořídili Vy?

8 komentářů:

  1. Ke knihám gratuluju, já se také snažím držet a nenakupovat a musím říct že se mi to celkem daří. Jinak ale přeju příjemné čtení a budu se těšit na tvé hodnocení... :))

    OdpovědětVymazat
  2. Nad Sirotčincem jsem taky uvažovala. Ale nakonec mě k tomu nic nedokopalo. Stejně toho mám doma dost :-P

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné kousky :) Sirotčince mě bavil, chystám se na další díly :) Přeji hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kráska a zvíře už vyšla i jako kniha? Zajímavé :D

    OdpovědětVymazat