Follow Me @Charmedka

07.09.16

Měsíční chvástačka - Srpen 2016

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.

Asi nemá cenu znovu říkat, jak se snažím nové knihy nenakupovat, jak těch nepřečtených doma mám mraky a že opravdu nemůžu syslit další. Tohle předsevzetí se mi nepovedlo splnit ani v srpnu. Celkově mi přibylo šest nových kousků, z toho rovnou čtyři jsem si sama koupila.

Koupené knihy
Ty čtyři kousky jsem sehnala na databazeknih.cz v bazaru. Slečna mi nabízela tuším Čtyřku, chtěla jsem odmítnout s tím, že momentálně nic kupovat nechci, ale když jsem mrkla na její profil a zjistila, že nabízí rovnou čtyři knihy, které chci a za super cenu, tak jsem neodolala. Zkrátka raději nakupuji ve větším, protože poštovné je pak výhodnější. Určitě to znáte také :D

Čtyřka jsou povídky ze série Divergence, takže touto knihou budu moci celou sérii ukončit, což jsem ráda, protože rozečtených sérií mám také dost. Dále tu mám Šepotání, na které se hodně těším, jelikož příběh Alenky miluji, tak jsem dost zvědavá. Pátá vlna je již přečtená a recenze Vás určitě nemine, další díly seženu snad co nejdříve. A nakonec Stephen King a Pavučina snů. V posledních měsících jsem Kingem opravdu zásobená a jsem z toho nadšená, navíc tenhle byl za opravdu směšný peníz. Za všechny knihy jsem dala kolem čtyř stovek.

Knihy darované
Knížku Zbožňuju Paříž jsem sháněla pěkně dlouho. Nebyla k sehnání naprosto nikde a najednou se objevila v Levných knihách, takže mi pro ní kamarádka hned běžela a dala mi ji k svátku.
  
Recenzní výtisky
Jako poslední tu mám recenzní výtisk od knihcentrum.cz a to román Dům, ve kterém jsme vyrůstali. Recenzi jste si již mohli přečíst zde. Kniha mě moc mile překvapila, byla to dobrá volba.

Také máte doma spoustu nedokončených sérií?
Co jste si pořídili Vy?

5 komentářů:

  1. Na Databázi knih se dají sehnat fakt super knihy za úžasný ceny, taky tam ráda nakupuju. Občas si i dobře pokecám s nějakým vášnivým čtenářem. Jinak King je TOP, od jeho knížek se nemůžu odtrhnout.

    OdpovědětVymazat
  2. Na "Zbožňuju Paříž" mám taky zálusk tak snad se mi ji podaří ukořistit jak budu ve městě:)

    OdpovědětVymazat
  3. Pata vlna, jeden z mych oblibencu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pátou vlnu jsem četla a fakt se mi líbila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na pátou vlnu se chystám, ale v poslední díbě nemám vůbec čas číst, což je velká škoda :-(

    OdpovědětVymazat