Follow Me @Charmedka

11.04.16

Jill Myles - My Fair Sukuba

Spisovatel: Jill Myles
Originální název: My Fair Succubi
Série: Deníky Sukuby
Díl: 3.
Počet stran: 312
Rok vydání: 2012
Vydání originálu: 2010
Nakladatelství: Levné knihy
Vazba knihy: Brožovaná
Život sukuby přináší neustále něco nového, ale se sexy padlým andělem Noahem, který se stará o ukojení jejího Svrbění, má Jackie Brightonová konečně pocit, že tomu přichází na chuť. Skoro se jí nestýská po jejím úžasném upířím vládci Zanovi, či po jeho hříšných ústech a škádlení. Každopádně se o tom snaží sama sebe přesvědčit. Jackie udělala v minulosti několik chyb, z nichž nyní musí skládat účty. Společně s Noahem jsou uvězněni koncilem Serimů. Jackii se podaří útéci, ale padne přímo do otevřené Zanovy náruče.
Brzy je zatažena do nebezpečné hry na kočku a myš, která probíhá mezi anděly a upíry, a přitom zjistí, že si také musí zvolit mezi oběma muži svého srdce. Dokáže se rozhodnout mezi Noahem a Zanem? Nebo přijde o všechno, co kdy chtěla?
Ve hře je víc než jen její srdce..

Něco ke knize
Jackie se splnil velký sen, může se zúčastnit vykopávek ve Střední Americe. Tento výlet je o to lepší, že tam jede společně se svým milencem Noahem. Bohužel minulost ikdy nespí a nedá se před ní utéct, o tom se přesvědčí i Jackie.

Oba s Noahem jsou předvoláni před serimský soud a jeho rozsudek může znamenat i smrt. Zatímco se Jackie z vězení dostane společně s novým spojencem, Noah tam stále zůstává. Jackie je vtažena do války mezi upíry a anděly a to je nebezpečná kombinace. Nejen, že si musí vybrat stranu, tedy spíše komu věřit, ale zároveň si konečně musí vybrat mezi dvěma muži.


Moje hodnocení a dojmy
První dva díly jsem slupla jako malinu a nadšeně se vrhla na třetí pokračování o sukubě Jackie. Jackie se opět dostává do dalšího průšvihu, tentokrát rovnou mezi anděly a upíry. Noah je ve vězení  Jackie se musí spoléhat na svůj rozum a na Zanea, který ji ale posledně zklamal a zmizel, když ho nejvíce potřebovala.

My Fair Sukuba má zajímavý děj, obsahuje opět nějaké to napětí, hromady humoru, samozřejmě sex a tentokrát i hodně lásky a romantiky. Teprve ve třetím dílu jsem schopná říct, kterému chlapovi fandím a který mi přirostl více k srdci. V předchozích dílech jsem absolutně netušila a líbili se mi oba. Naprosto jsem chápala Jackieinu nerozhodnost. Teď už mám ale jasno.

Z knihy nejsem ovšem nadšená tolik jako z předchozího dílu, ale možná to nebude ani tak chyba samotné knihy, ale spíše moje.Nějak jsem ji četla v týdnu, kdy jsem na to čtení neměla skoro vůbec chuť, byla jsem unavená a tím pádem měla kniha značnou nevýhodu.

Co se mi hodně líbilo, tak konečně odhalení, proč Jackie byla vůbec přeměněna. Toto odhalení bylo opravdu zajímavé a velmi čtivé, překvapující.

Tahle série je hodně povedená a štve mě, že jejího pokračování se nejspíše nedočkáme. Na světě je sice i čtvrtý díl, ale pouze v e-formě. Prý se série nedočkala takového ohlasu. Co opravdu nesnáším, tak nedokončené série. Já chápu, že pro nakladatelství to může být ztrátové, ale vůči čtenáři mi to nepřijde fér. Tuhle sérii bych ráda dočetla a klidně si přečetla další knihy této autorky.

Žádné komentáře:

Okomentovat