Follow Me @Charmedka

04.05.15

Měsíční chvástačka - Duben 2015

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.

Hezký den,
jak jste si užili prodloužený víkend? Pokud mě sledujete na druhém blogu (zde), tak jistě víte, že jsem ho strávila v Lednici. A jelikož i duben byl hodně dovolenkový u mě, tak článek s knižní hitparádou bohužel za duben nebude. Přečetla jsem snad jen tři knihy, takže je spojím s květnem.


I když jsem ale nečetla, tak chvástačka a nové kousky v knihovně opět nechybí. Kromě zmiňovaných knih jsem ještě k narozkám dostala poukaz na knihy v hodnotě 1000Kč, ale ten jsem ještě nevyužila.


Koupené knihy
Zas a opět dokola, Levné knihy jsou peklo. Narazila jsem tam na další sérii, kterou jsem dlouho chtěla. První tři díly Horečky za 39Kč? No neber to. To ani nemluvím o tom, že mají i Pravou krev, bohužel ne všechny díly, ale tak divně rozkouskovaný, že jsem je zatím nebrala. Také Vás štve, když mají sérii a mezitím chybí různé díly?
 
Také jsem si vzala poslední díl Temných vizí, abych konečně tuhle sérii dočetla a závěrečný díl Křídel, který mi chyběl a předchozí jsem právě dočetla. Jen nechápu, že jsem ho neměla již z minula, asi jim chyběl.


 Knihy darované
Od kamarádky jsem k narozkám dostala knihu L. A. Candy. Dříve mě hodně lákala, ale odrazilo mě to, že je občas řazená v dívčích románek pro děti, přitom další díl už naopak románech pro ženy, tak jsem zvědavá. Četli jste? Jaká je?v

Recenzní výtisky
A další závěrečné díly. Na Past jste si již mohli přečíst recenzi zde. Polibek z temnot právě dočítám a naštěstí je tenhle díl o chlup lepší než předchozí. Za knihy děkuji nakladatelství Fragment.
 
A jedna společná :)
Znáte některou knihu?
Co máte doma nového vy?

7 komentářů:

  1. Moc pěkné kousky :) Taky jsem si v Levných knihách pořídila celou sérii Horečka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné knihy, já se teprve chystám na Hon. Já za minulý měsíc přečetla jen dvě knihy, což je teda hodně málo :-( ale snad to v květnu bude lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se Ti bude libit:) Take doufam, ze se zas poradne rozectu.

      Vymazat
  3. Past mám taky doma, takže už celou sérii - miluju ten pohled na celou sérii v knihovničce :D Jinak já si tenhle měsíc toho moc nepořídila, takže se nemám moc, o co dělit.. Ale taky tenhle článek musím už udělat na blog :)

    OdpovědětVymazat