Follow Me @Charmedka

03.03.15

Měsíční chvástačka - Únor 2015

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.

Krásný začátek nového měsíce,
únor šíleně utekl a i když jsem si řikala, že žádné knihy opravdu teď kupovat nebudu, tak kromě recenzních výtisků mám i dvě koupené. A ani březen nebude ochuzen, už teď mám novinky :D

V týdnu se ještě určitě můžete těšit na knižní hitparádu aneb přečteno za únor. Zítra to asi nestihnu, ale do konce týdne se určo objeví.

Koupené knihy
Jak jsem psala, i přes moje přesvědčování sebe sama, že nic nekoupím, jsem neodolala dvě kouskům. Na databazeknih.cz mi jedna slečna nabídla třetí díl Bratrstva černé dýky, který mi chyběl, takže tato koupě se dá omluvit, ne :D Navíc jsem si všimla, že nabízí i první díl ze série Downside s názvem Smrtící duchové, tak jsem si rovnou vzala i ten.

Recenzní výtisky
Tenhle měsíc mám i pár recenzních výtisků. Na novou sérii od L. J. Smith jsem se hodně těšila. Série má název Zakázaná hra a podle anotace vypadal první díl, Lovec, skvěle. Knihu už mám přečtenou a brzy bude recenze. Rovnou Vám řeknu, že jsem z ní naprosto nadšená. Rovnou jsem si vzala i poslední díl Stefanových deníků, jelikož jsem zjistila, že jsem ho stále nečetla. Za obě knihy děkuji nakladatelství Fragment.

Poslední knihou je román Ten, kdo odešel, která mi přišla od Domina a kterou momentálně čtu. Na knihu jsem se také moc těšila, Domina má skvělé romány pro ženy.

A ještě všechny krásky pohromadě :)


Co Vaše nové knihy? 
Znáte některou z uvedených?

6 komentářů:

  1. Knihu Ten, kdo odešel bych si chtěla přečíst jsem zvědavá na tvoji recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné přírůstky, těm se opravdu nedá odolat :) Já mám spadeno na knížku Smrtící duchové, tak jsem zvědavá, jak se ti bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi chvilku potrva nez se k ni dostanu, ale take jsem zvedava :)

      Vymazat
  3. Stefanovy deníky mám doma pouze první díl a ještě jsem ho zatím nečetla. Jsem moc zvědavá na tvé recenze. Jinak knihy od Lucy Dawson mají hezkou obálku a zajímavou anotaci :-)

    OdpovědětVymazat