Follow Me @Charmedka

21.02.15

On my wishlist (19)

Meme z tvorby Book Chick City.
Cílem je ukázat každou sobotu pár knih, které bychom chtěly mít ve své knihovně.
Mohou to být knihy nové, staré, nebo knihy, které ještě nevyšly. 
 

Anotace:
Svět není takový, jaký býval. Mrtví vstali z hrobů a útočí na živé. Mocná Církev Skutečné pravdy, která od pádu vlády o všechny pečuje, přísahala, že odškodní občany obtěžované mrtvými.
Seznamte se s Chess Putnamovou, potetovanou čarodějkou a neformální lovkyní duchů, která se v zapuzování děsivých mrtvých opravdu vyzná. Ale Chess skrývá temné tajemství – dluží spoustu peněz nebezpečnému drogovému králi Ranařovi, který chce okamžitou splátku ve formě nebezpečné práce zahrnující černou magii, lidskou oběť, ohavného démonického netvora a tolik zlovolné magie, že by dokázala vyhladit celé město duší.
Chess je zmítána mezi vášní k vůdci nepřátelského gangu a přitažlivostí k Ranařovu nelítostnému vymahači. Začíná zvažovat, jestli ten spěch stojí za to… Jasně, že stojí.




Anotace:
Caine se může považovat za šťastného: splnil se jeho sen a stalo se nemožné - obyčejný pes se změnil v čistokrevného vlkodlaka. A navíc potkal nejúžasnější ženu, které není odporný, ba dokonce se zdá, že ho potřebuje. Toto štěstí zatím nekalí skutečnost, že Cassandra je nejhledanější ženou na světě. Po jediné prorokyni, schopné číst vize, pátrají nejenom král vlkodlaků a král upírů, ale také Temný Lord.. Chce Cassie donutit, aby mu věštila slavný návrat na zem, vítězství ve válkách... Proti Cassie stojí mocný nepřítel. Jedna z jejích vizí jí ukáže stěnu - pevnou hradbu postavenou proti moci Temného Lorda. Správně podobenství pochopí a Temný lord je zahnán z tohoto světa - kam...?

2 komentáře:

  1. O Strachu z temnoty už jsem slyšela, o první knize nikoliv. Každopádně už jen při pohledu na obálku mě to neláká a ani po přečtení anotace si nemyslím, že by to byl můj šálek čaje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelaka ta prvni? To me naopak dost.
      Temnotu jsem cetla vsechny predesle, tak tahle je pomalu povinnost :)

      Vymazat