Follow Me @Charmedka

05.05.22

Měsíční chvástačka - Duben 2022

Musím bohužel říct, že v poslední době více syslím, než čtu a počet nepřečtených knih opět narůstá. Beru to ale pozitivně, rozhodně nehrozí, že bych neměla v nejbližší době, co číst. Za duben mi přibylo hned několik knížek, všechny jsem ale dostala, takže mi může být také útěchou, že neutrácím :D

Knihy darované

Neustále někde probíhají různé slevy a akce, tentokrát jsem třeba odolala u Dobrovského, ale kamarádka nakupovala a do počtu ji nějaká ta kniha chyběla, tak mi přihodila Dívku zvanou Lyra a dětskou knihu se zvířaty. Já ji jednou kupovala jako dárek a je to nádherná knížka, takže jsem ji neodolala ani pro sebe. Krev dvojčat jsem od kamarádky adoptovala a erotickou knihu Anděl jsem dostala od sousedky. Bohužel se jedná o druhý díl série, takže budu muset dosehnat minimálně první.

Narozeniny

V dubnu jsem měla narozeniny, s kamarádkou si vždy a ke všemu dáváme knihy, tentokrát mě potěšila Infernem, což je poslední díl série a konečně ji budu moci dočíst a Hate Listem. Od bráchy jsem zas dostala další díl Harryho Pottera a teda, je to už pořádná bichlička.


Využili jste nějakých akcí?
Co Vám přibylo do knihovny?

1 komentář:

  1. To jsou moc hezké kousky. Dívka zvaná Lyra vypadá moc hezky.

    OdpovědětVymazat