Follow Me @Charmedka

04.01.22

Měsíční chvástačka - Září - prosinec 2021

Měsíční chvástačka tu nebyla dlouho, naposled novinky za léto. Pak mi každý měsíc přibyla třeba jen jedna kniha a na jeden větší nákup jsem zapomněla, takže jsem článek furt odkládala, až toho bude více, takže dnes Vám ukážu nejen Ježíška, ale i nějaké ty recenzní výtisky a jednu objednávku.

Knihy koupené

Ač se snažím všem akcím odolávat a vlastně se mi to i daří, tak Black Friday na Dobrovským odolat nešlo, knihy i za 19Kč a výběr byl opravdu velký, brala jsem ovšem jen ty levnější a zbytek zas někdy jindy. Primárně jsem brala série, takže díky akci mám konečně i kompletní či další díly. Pak můžete vidět i dvě dětské knihy, ty jsem kupovala jako dárky.


Knihy darované

Od kamaráda jsem dostala knihu Můj první polibek, což je antologie, do které přispěli svými povídkami mladí a nadějní autoři a právě jedním z nich je onen kamarád. Napsal povídku Větší než my dva, takže pokud se ke knize dostanete, určitě mi dejte vědět.


Recenzní výtisky

Z Fantom Printu mi přišel nový díl ze série Alfa a Omega od Patricie Briggs, za mě bohužel slabší díl, který táhnou pouze postavy. Temné cesty mi zas přišly od megaknihy.cz a jedná se o young adult thriller, který není špatný, ale jisté mouchy má.

Od knihcentra tu mám rovnou dvě knihy a to Leonard a Hladový Paul, což je dost zvláštní kniha, ze které jsem hodně na rozpacích, recenzi si můžete na blogu přečíst. A protože mě to k thrillerům dost táhne v poslední době, tak druhou knihou je První chyba.


Ježíšek

Od kamarádky jsem pod stromečkem našla celou sérii Začít znovu, na kterou jsem velmi zvědavá, protože autorka je hodně oblíbená a zrovna tahle série má skvělé hodnocení. Od bráchy jsem dostala třetí díl Harryho Pottera, už loni si řekl, že je asi nejvyšší čas pomalu ve třiceti ho přečíst, takže na dalších x let má s dárky ještě vystaráno :D

Do sbírky také dvě Funko Pop, oba mi ještě dali jednu postavičku. Konkrétně tu mám Dianu z druhého dílu Wonder Woman a vánočního tygra, který je úplně rozkošný.


Co jste našli pod stromečkem?
Sbíráte Funko Pop?

1 komentář:

  1. Mě letos pod stromečkem žádná kniha nečekala. Za to jsem jich ale několik darovala a všechny měly velký úspěch. :D

    OdpovědětVymazat