Follow Me @Charmedka

03.04.21

Měsíční chvástačka - Leden - březen 2021

Krásnou Bílou sobotu!
Jaké máte plány na Velikonoce? Je mi jasné, že možnosti jsou omezené, na nějaký výlet úplně můžeme zapomenout, ale věřím, že i tak si něco najdete. Držíte nějaké tradice? Já samozřejmě vytáhla výzdobu, upekla beránka a mám připravenou nějakou nadílku.

Letos poprvé Vám ukážu nové knižní přírůstky. Každý měsíc mi přibyla snad jen jedna kniha, takže nemělo smysl dělat článek. V březnu jsem ale dělala obrovskou objednávku na Knižním klubu, kde byly vážně úžasné slevy na skvělé tituly.

Knižní klub

Dohromady mi dorazilo asi přes třicet knih, brala jsem i kamarádce knížky a něco málo i do soutěží, které budou probíhat na IG. Jsem nadšená, že jsem doplnila knihy od J. R. Ward, hodně byly ve slevě knihy z Yoli, za krásný peníze Jodi Picoult, Gillian Flynn či Nicholas Sparks, takže fakt pecka.


Recenzní výtisky a darované knihy

Od kamarádky jsem dostala Dokonalou a doufám, že na ní přijde řada co nejdříve, protože první díl byl vážně super, i když je to zcela jiné, než co běžně Cecelia Ahern píše. Trošku mě mrzí, že autorka vychází již u několikátého nakladatele a knížky tím pádem vůbec už neladí, ale současné nakladatelství King Cool má dokonalé obálky, tak snad vydrží.

Od knihcentrum.cz jsem si vybrala na recenzi thriller Poslední slova, zrovna dočítám a baví mě. Čte se skvěle, má zajímavou zápletku. Od megaknihy.cz jsem si zas vybrala Nelituju ničeho, což je moje první kniha od Colleen, až se stydím, doufám ale, že si autorku zamiluji, stejně jako ostatní.

Ulovili jste něco na Knižním klubu?
Co jste si pořídili?

10 komentářů:

  1. To je pořádná kupička. :) Je pravda, že v poslední době jsem také neměla tolik nových knih a recenzích výtisků.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je pořádná a parádní kupička :) Zásoba čtení :)Podobnou kupu jsem taky nashromáždila a nějak ji nestíhám likvidovat :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je pěkná kupa, kterou jsi nashromáždila. :)

    OdpovědětVymazat
  4. A to som si myslela, že tých 5 kníh, ktoré som si objednala je veľa a to pomaly neviem kam budem dávať svoje nové knihy :D

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, tak to je pořádná kupa knih! V životě jsem si jich tolik zaráz nepořídila, i když je pravda, že už roky nečtu tak často jako dříve a mám plnou knihovnu, takže mám o zábavu postaráno (a stejně ty knížky ignoruju a místo toho čtu teď z knihovny :D)... ale jako krásně se na tu horu knih kouká, ne že ne.

    Lucy
    kulturnicek.blogspot.com
    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat