Follow Me @Charmedka

03.01.21

Měsíční chvástačka - Prosinec 2020

 

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, které jsme za daný měsíc získali. Ať už koupili, dostali darem nebo k recenzi.


Docela mi přišlo, že nepřečtené knihy poměrně klesly, tak po prosinci opět se číslo zas zvedlo a mám pocit, že pod padesát se nedostanu snad nikdy. Zas jsem vzala pár kousků a donesla do knihobudky, i když mě to bolí, tak knihovna není nafukovací a nechávat si hrzy asi nemá cenu.

Ježíšek

S kamarádkou si knížky vzájemně dáváme ke všemu a pod stromečkem jsem tentokrát našla tři kousky, které jsem měla na wishlistu. Hlavně z Přátel mám radost, ty miluji. Sbírku Funko pop mi doplnila i první Disney princezna.


Prý je pomalu ve třiceti čas, abych konečně přečetla Harryho Pottera :D Knžky jsem dostala od bráchy a musím říct, že tohle jsem vážně nečekala. Miluji filmy, ale nejsem ten obrovský fanda, co má Harryho všude a přiznávám, že knihy jsem vážně nečetla a vlastně ani neplánovala. Teď tedy povinně, dostala jsem ale krásný vydání, rozhodně to nejhezčí.

 

Knihy koupené

V bazaru na facebooku se mi povedlo sehnat sérii Padlí andělé od J. R. Ward. Stálo mě to tedy víc, než bych chtěla, ale tím, že některé díly se vůbec nedají sehnat, tak jsem neváhala. Aspoň to bylo od jednoho prodejce a knížky jsou v dobrém stavu.
 

Recenzní výtisky

Z knihcentrum.cz mi dorazilo Město duchů, ze kterého jsem naprosto nadšená. Recenzi teprve chystám, ale doporučuji. Jedná se sice o knihu pro mladší, ale je neskutečně čtivá, skvělý duchařský příběh.
 
Dostali jste od Ježíška knížky?
Jaká Vás potěšila?

8 komentářů:

  1. To je spousta knih. :) Přeju, ať se líbí.
    I mě Ježíšek přinesl několik knih, snad se k nim brzy dostanu...

    OdpovědětVymazat
  2. krásné nové kousky :) ať se hezky čtou :) já také našla pod stromečkem nějaké knihy, nejvíce mě asi potěšila kuchařka Moje nejsladší vzpomínky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Město duchů mě velmi láká, jak na něj často narážim. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Harry nádhera, taky bych chtěla toto vydání... Všichni jsou utkáni z hvězd bylo moc pěkné čtení...

    OdpovědětVymazat