Follow Me @Charmedka

18.01.21

Emma Chase - Spoutaný

Spisovatel:
Emma Chase
Originální název: Tied
Série: Zapletený
Díl: 4.
Počet stran: 216
Rok vydání: 2019
Vydání originálu: 2014
Nakladatelství: Mladá fronta
Vazba knihy: Brožovaná
Drew a Kate se nemůžou dočkat, až do toho praští. Pokud ovšem přežijí rozlučku se svobodou...

V životě by mě nenapadlo, že jednou vlezu do chomoutu. Jenže Kate dokázala nemožné. Změnila mě. Myslím, že se všichni shodneme, že i předtím jsem byl úžasný… Ale teď? I když cesta sem nebyla jen samá duha a postelové radovánky. Do
šlo i na chyby a nedorozumění, které si v ničem nezadají s řeckými tragédiemi. Naštěstí jsme s Kate ty krušné časy překonali bez újmy. Nicméně jisté nečekané události z minulého víkendu ve Vegas pár problémů způsobit mohly. Byl to tak trochu… můj závěrečný test. Jo, vím, co si myslíte: Co jsi k čertu provedl tentokrát? Klídek. Ještě mě nesuďte a nežeňte na kastraci, dokud si to neposlechnete celé. A držte se pevně, protože to bude divoká jízda. Nebo jste snad čekali něco jiného?



Na poslední díl této erotické série jsem se moc těšila. Ne tedy z důvodu, že jsem ji konečně chtěla mít za sebou, ale protože mě tak chytla a já se nemohla dočkat dalšího dílu a zároveň nějakého milého ukončení.

Drew s Kate toho hodně překonaly a zvládly. Drew byl vždycky sukničkář a arogant, který si moc dobře uvědomoval svoje hodnoty. To vše se ale změnilo poté, co poznal Kate.

Po několika nedorozuměních a menších krizích žijí nyní šťastně a jsou pořád stejně zamilovaní jako na začátku. Vychovávají malého Jamese a právě na mateřské Kate dojte, že ji chybí práce, Drewovi naopak větší čas na syna. Zkrátka vše funguje, jak má i ve výchově.

Kniha se ovšem netočí jen kolem rodičovských povinností, to vůbec ne. Na ty Drew vzpomíná v Jamesových dvou letech, kdy odjedou s Kate a jejich přáteli do Vegas na rozlučku se svobodou, kde se to zas tak trochu zvrtne.

V tomto dílu si hodně přijdou na své maminky či čtenáři pracující s dětmi, protože ty strasti s malým Jamesem Vám budou velmi blízké. Rozhodně se ale z knihy nestává mama kniha, jen je to malé zpestření a k posunu příběhu a vyspění postav dítě zkrátka patří.

Kniha je jeden vtip za druhým, Vegas je město hříchu a pěkně knihu okoření. Nechybí erotické pasáže, ale i nějaké ty chvilky neklidu a zmatení.

Pokud máte rádi erotické romány, tak tahle série podle mě patří k tomu lepšímu, co můžete v knihkupectví najít. Velmi povedené, čtivé, vtipné a vyprávění z pohledu chlapa je na jedničku.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiWd2YC3lbMel9Ef8HYPzcswmGMvKkx6uBZvRtlDElM6x-8A5b_5K0LkeThF5JmE6uguK47whzpUPcytMuQK4HU9sW5resHUx-aQPMosCFemtyIWd-PirP6_3RyJQ9D720LCucRok9MZ9w/s200/Nepojmenovan%25C3%25BD+10.jpg

4 komentáře:

  1. Vypadá to moc dobře. Sérii si rozhodně píši na seznam. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš ráda erotické romány, tak tohle doporučuji :)

      Vymazat
  2. Erotický román si jedno za čas přečtu ráda a tahle série nevypadá, podle toho, jak ji popisuješ, špatně. :) Hlavně je super, že obsahujei něco navíc.

    OdpovědětVymazat