Follow Me @Charmedka

10.12.20

Emma Chase - Zkrocený


Spisovatel:
Emma Chase
Originální název: Tamed
Série: Zapletený
Díl: 3.
Počet stran: 200
Rok vydání: 2019
Vydání originálu: 2014
Nakladatelství: Mladá fronta
Vazba knihy: Brožovaná

Exkurze do mužské duše - sexy příběh, u kterého se zasníte i zasmějete.

Zarazte mě, pokud jste už tohle někdy slyšeli: holka potká sukničkáře, zamilují se do sebe a sukničkář se polepší. Hezký příběh. Až na to, že není náš. Náš je o moc barvitější. Když jsem se s Dee setkal poprvé, okamžitě jsem ji chtěl. Když ona uvi
děla poprvé mě, napadlo ji všechno možné, jen ne to, že by chtěla i ona mě – přišel jsem jí totiž úplně stejný jako každý chlap, co jí kdy vkročil do cesty, užil si a odkopl. Chvíli mi trvalo, než jsem ji přesvědčil o opaku. Nepopírám, že mezi mé hlavní přesvědčovací metody patřil sex. No, asi tušíte, kam tenhle příběh směřuje. Ale to nejlepší na něm není konec. Nejlepší je na něm cesta, kterou se ke konci dostanete.



Pokud jste si stejně jako já zamilovaly Drewa a Kate, tak Vás tentokrát trochu zklamu, Zkrocený je věnovám jinému budoucímu páru a to Matthewovi a Dee. Mathew je kolega a dlouholetý kamarád Drewa a Dee zas kamarádka Kate.

Matthew je hodně podobný Drewovi, sebevědomý, úspěšný a holkař. Dee je sice také sebevědomá a má prořízlou pusu, ale prožila si už svoje a na dalšího blbce není zvědavá.

Jenže Matthewa hned upoutá a ten se jejím odmítavým postojem nenechá odradit. Zpočátku to vypadá jen na sex a překvapivě Matthew je ten, kdo začne chtít víc a bude muset bojovat o to, aby mu vztahy zklamaná Dee dala šanci.

Trošku mě zpočátku zklamalo, že je kniha věnována jiným postavám a kvalitně i kniha trochu klesla, na druhou stranu se vše tak krásně prolíná a pasuje do sebe, že jsem tohle dokázala odpustit a oba hrdiny si oblíbila.

Příběh Matthewa a Dee se odehrává v podstatě ve stejný čas jako ten Kate a Drewa, takže některé události jsou čtenáři již známy, jen tentokrát nejdete domu s předchozí dvojicí, ale s novou, což mě zas bavilo.

Kniha se četla moc dobře, ostatně jako dva předchozí díly. Byla nabitá erotikou, vtípky a díky Dee byla i dojemná a hezky romantická. Na druhu stranu Drew je větší přeborník v ironii...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiWd2YC3lbMel9Ef8HYPzcswmGMvKkx6uBZvRtlDElM6x-8A5b_5K0LkeThF5JmE6uguK47whzpUPcytMuQK4HU9sW5resHUx-aQPMosCFemtyIWd-PirP6_3RyJQ9D720LCucRok9MZ9w/s200/Nepojmenovan%25C3%25BD+10.jpg

5 komentářů:

  1. Líbí se mi, když se v dalších knihách řeší osudy postav zmíněných již v minulých dílech.
    Opět moc pěkná recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Píšu na seznam. :) Momentálně hledám podobný žánr a budu ráda za rozšíření obzorů. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mmmm, další sexy počteníčko. Píšu si to do své knižní databáze. Nevím proč, ale v poslední době mě tyhle žánry docela baví. A přitom doma všechno v pohodě, takže si tím určitě nic nekompenzuji. :-D Ale jednou jsem to zkusila a nějak se od toho nemůžu odtrhnout. Přitom to jsou z velké většiny fakt kraviny a není to dobře napsaný. Ale zabaví to. :)

    OdpovědětVymazat