Follow Me @Charmedka

06.10.20

Měsíční chvástačka - Srpen a září 2020

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, které jsme za daný měsíc získali. Ať už koupili, dostali darem nebo k recenzi.


Sice jsem se docela rozečetla, ale tím, jak mi celkem ve velkém přibývají i nové knihy, tak to na seznamu nepřečtených není moc znát. Kvůli rekonstrukci jsem měla vystěhovanou knihovnu a rovnou jsem se tedy rozhodla, že ji pořádně proberu a některé knihy vyšlu do světa, hlavně nedokončené série, které je asi zbytečné syslit. Do knihobudky jsem odnesla snad kolem sedmdesáti knížek a opravdu knihovna hezky prořídla, ale je jasné, že ne na dlouho.

Zároveň jsem z knihobudky nějaké knížky donesla, dětské knížky tedy, ale nějak jsem je úplně zapomněla vyfotit, tak možná příští měsíc je zařadím.

Knihy adoptované

I kamarádka se opět zbavovala nějakých knih, které ji nezaujaly a já je měla na wishlistu, takže jsem adoptovala sérii Psycho, na kterou jsem hodně zvědavá, prý je to strašné, ale ráda bych přečetla, zkoukla i film a seriál a vše tak nějak dohromady porovnala.



Pak tu mám sérii Kruh, což by snad měla být nějaká fantasy. Od autora jsem už nějaké knížky četla a série je docela oblíbená, tak uvidíme, trochu mě děsí tloušťka knih, pokud to nebude úplně ono.

 

 

Knihy koupené

Sháněla jsem nějaké dárečky pro kamarádku a u toho jsem si teda vzala i jednu knížku já a to After před námi. Nedávno jsem přečetla všechny předchozí čtyři díly a do série se zamilovala, takže jsem ji chtěla mít co nejdříve kompletní a těším se, až se zase začtu do příběhu Hardina a Tessy.
 

Recenzní výtisky

Zapomněla jsem vyfotit Kluka odvedle za srpen, kterého jsem dostala od knihcentrum.cz. Knihcentru zároveň moc děkuju i za Démonology, které jsem přečetla před pár dny a z knihy jsem úplně nadšená. Brzy snad bude recenze. Od megaknihy.cz jsem si vybrala Strážce zákona a musím co nejdříve sehnat Beznaděj, která vychází vždy stejně a obálky k sobě ladí.

 
Co říkáte na knihobudky?
Zbavujete se pravidelně knih?

5 komentářů:

  1. Pěkné to kousky. :) Nejvíce mě zaujala série Kruh.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné knihy, přeju ať se líbí. :)
    Co se týče otázky, zbavovat se knih moc neumím. I když vím, že už knihu číst nebudu, nerada se ji dávám pryč. Jednou za čas se musím odhodlat a bez milosti vše probrat, ale bolí to. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi to rve srdce a ještě do nedávna jsem se nezbavovala vůbec, ale knihovna doslova už praskala, takže to chce občas probrat.

      Vymazat
  3. No hezké, hezké :) Taky tu máme někde v parku knihobudku, ale zatím ji lidi moc nevyužívají... snad časem! Taky bych tam mohla něco odnést:)

    OdpovědětVymazat