Follow Me @Charmedka

04.08.20

Měsíční chvástačka - Červenec 2020

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, které jsme za daný měsíc získali. Ať už koupili, dostali darem nebo k recenzi.

Potřebovala bych nějaký měsíc, ve kterém mi nepřibyde žádná kniha, protože v poslední době jsou ty měsíce docela bohaté a i když jsem se rozečetla, stále jsem téměř na sedmdesáti nepřečtených kouskách.

Kvůli rekonstrukci jsem teď ale musela stěhovat knihovnu a spoustu knih jsem odnesla do knihobudky, jsem na sebe hrdá. Sice mě trochu bolelo ty moje téměř nové knihy v super stavu dávat mezi ty saláty, ale hned zmizely, takže jsem ráda, pokud někomu udělaly radost. Ještě další knihy plánuji vyřadit.


Knihy koupené

U Dobrovského stále probíhají akce jako 1+4, já sama jsem si nikdy tolik knih nevybrala a vlastně bych to nechala být, ale pokaždé napíše kamarádka, zda si nevyberu půlku a nedáme společnou objednávku. No to už se nám vyplatí, takže tu mám čtyři kousky...

Stejná akce aktuálně probíhala na dětské knihy, kde jsem brala dvě sobě a zbytek právě dětem, mají tam docela hezké kousky. Sobě jsem tedy brala Grinche a Kocoura v klobouku. Jsem ale trochu zklamaná, vůbec mě nenapadlo, že knihy mají tohle sešitové vydání, což je škoda.

Knihy darované

I kamarádka se zbavovala spousty knížek, některé jsem si brala už nedávno a ještě mě u ní zaujala kniha s názvem Psí hvězdy, což by měla být dystopie, to já ráda, takže jsem hodně zvědavá. Kniha má dobré hodnocení, tak snad nezklame.

Do knihobudky jsem spoustu knih odnesla a i přinesla :D Našla jsem tam dvě knížky od Disneyho ze Zlaté sbírky pohádek. Tuhle sbírku bych ráda dokoupila celou, takže pokud třeba i prodáváte, dejte vědět. Od sousedky jsem také dostala Popelku, když zjistila, že mám zájem o dětské knížky.    
 

Recenzní výtisky

Od knihcentrum.cz mi přišel Skleněný oceán, což je kniha, které v poslední době nelze uniknout, všude na IG na mě vyskakuje, takže jsem neodolala. Na knihu již najdete recenzi a byla to moc povedená kniha, i když válečné téma nemusím. A ta obálka, to je nádhera.

Využíváte knihobudky?
A co dětské knihy?  

4 komentáře:

  1. Krásné kousky ti přibyly. :) Na tu akci u Dobrovských jsem taky koukala, ale nakonec jsem to nechala být. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ke knihám gratuluju a přeji ať se líbí. ;)
    Dívku na kusy jsem četla rok nebo dva zpátky a naprosto mě dostala. Bude se těšit, co na ní řekneš. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Cetla jsem akorat Blackout a Nejchladnejsi divku a nebylo to spatny :-)

    OdpovědětVymazat