Follow Me @Charmedka

06.06.20

Měsíční chvástačka - Květen 2020

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, které jsme za daný měsíc získali. Ať už koupili, dostali darem nebo k recenzi.

Jsem ráda, že jsem se opět rozečetla, protože když tak koukám na ty měsíční přírůstky, tak vůbec nejsou malé a když je náhodou jeden měsíc slabší, ten další to ve velkém vynahradí. Musím se přiznat, že poslední nálož knížek už nemám ani kam dát a zatím leží v tašce vedle knihovny, ehm...

Knihy koupené

Konečně jsem se odhodlala a koupila klasiku v Levných knihách. Už dlouho jsem po ní koukala, ale také furt odkládala. Nedávno jsem ale projížděla e-shop a narazila na krásná vydání od nakladatelství Garamond. Victor Hugo a E. A. Poe mají opravdu nádherná ta vydaní. Strašně doufám, že nakladatelství vydá i Draculu s krásnou obálkou. Také moc chválím Mladou frontu a vydání Jako zabít ptáčka, též moc povedené.

Pak jsem ještě brala Jane Austen a filmové obálky z nakladatelství Leda. Filmové obálky moc nevyhledávám, ale zrovna u Jane Austen mám tahla vydání s ní docela spojená, takže konečně jsou doma.

U Albatros Media jsem dělala předobjednávku na knížku Pohádky na dobrou noc od Disneyho, což je knížka, která se v bazarech pohybovala i kolem dvou tisíc. Má to nádherné, takové starší ilustrace, fakt krása, jen mě mrzí, že text je pozměněn. Sice to první vydání neznám, ale co jsem tak viděla porovnání, tak bohužel bylo to první vydání hezčí, takové milejší, škoda, ale i tak je to překrásná knížka. Ztracený aeroplán byl dárek k nákupu, to mě potěšilo, protože knížka vůbec nevypadá špatně.

Recenzní výtisky

Mám tu jeden recenzní výtisk a to od samotné autorky, čehož si neskutečně vážím a moc děkuji. Kniha je tenoučká a jedná se o fantasy svět plný magie. Na knihu jsem již psala recenzi, takže kdyžtak mrkněte.

Využili jste nějakých akcí?
Kupujete dětské knihy?

6 komentářů:

  1. Krásné kousky. Přeji ti, aby se ti líbily. :)

    OdpovědětVymazat
  2. V Levných knihách je výběr klasik naprosto skvělý, člověk si vždycky něco vybere. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Miluji levné knihy :-D pokaždé odcházím s taškou plnou knížek pro sebe i syna.

    OdpovědětVymazat