Follow Me @Charmedka

01.12.19

Měsíční chvástačka - Listopad 2019

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, které jsme za daný měsíc získali. Ať už koupili, dostali darem nebo k recenzi.

Přeji Vám krásný advent!
Listopad utekl a vlastně celý rok jako lusknutím prstu. Vánoce byly nedávno a opět se blíží. Venku přituhlo, všude to svítí a dokonce už i já řeším vánoční dárky. Máte již nakoupeno, nebo to necháváte na poslední chvíli?

Za listopad vynechám knižní hitparádu, jelikož jsem se zasekla u pouhých třech přečtených knížkách, takže spojím až s prosincem. Přírůstky také nejsou bohaté, ale ty Vám ukážu.

Knihy koupené

Fantom Print vydal dotisky některých dílů série Mercedes Thompson, takže jsem neváhala a okamžitě objednala Nocí zlomenou, na které jsem kvůli absenci knihy byla zaseklá. Bohužel se mi ji nedařilo sehnat ani v bazarech, pokud nepočítám nabídky kolem tisícovky.

Doplnila jsem sérii After, tyhle dva díly jsem sehnala kolem stovky za kus, takže jsem je vzala a snad se co nejdříve do knížek pustím. After je hodně oblíbená a vyšlo i filmové zpracování, na které jsem dost zvědavá a příští rok se chystá další knižní díl.

Recenzní výtisky

Z Fantom Printu tu mám jeden recenzní výtisky. Když už jsem začala se sérií Psyové, tak jsem chtěla rovnou pokračovat a ne se hned zaseknout na jedničce. Zatím jsem tedy na začátku, ale vypadá to dobře, tak uvidím, jak se příběh rozjede a co nabídne. Líbí se mi spojitost s prvním dílem a ač zde jsou nové hlavní postavy, s těmi z předchozího dílu se zde čtenář také setká.

Jaké knihy přibyly Vám?
Doplňujete série postupně, nebo Vám to také trvá?

10 komentářů:

  1. Mě také trvá dlouho, než doplním sérii. :)) Překvapivě mi v listopadu nepřibyly žádné knihy, za to prosinec bude náročnější. :))
    Na sérii After se v budoucnu také chystám. Láká mě už dlouho a teď, kdy je i film a všichni po ní šílí, jsem se ujistila, že asi opravdu stojí za to. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak prosinec bývá asi obecně u všech náročnější :D

      Vymazat
  2. Moc pěkné nové kousky :) Na sérii After se taky chystám a jsem hodně zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem zvědavá na to, co na ní všichni vidí :)

      Vymazat
  3. Já se After zatím vyhýbám, kamarádce tato série moc nesedla, a jelikož máme dost podobné názory, tak se obávám, že bych měla stejný názor.
    Jinak já ještě dárky vyřešené nemám, chybí mi koupit jen jedné osobě. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já to mám podle nálady a času. Někdy mám celou sérii kompletní a z toho přečtenou jednu knihu. Jindy nestíhám dokupovat :D

    OdpovědětVymazat
  5. taky jsem uvazovala, ze budu pokracovat s Psyi, ale nevim, ted vysel novy dil, takze serie bude asi pekne dlouha...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi bude, ale s tím problém nemám, pokud bude stát za to :)

      Vymazat