Follow Me @Charmedka

16.04.18

Joe Hill - Divné počasí | RC review

Spisovatel: Joe Hill
Originální název: Strange Weather
Počet stran: 400
Rok vydání: 2018
Vydání originálu: 2017
Nakladatelství: Beta - Dobrovský
Vazba knihy: Vázaná s přebalem
Co kdyby mrak, který vypadá jako UFO, byl opravdu UFO? Co kdyby fotoaparáty opravdu uměly krást duši? Co kdyby při dešti místo kapek začaly z nebe padat ostré střepy?

Momentka, V nebi, Déšť a Nabito – čtyři mrazivé, důmyslně propracované povídky, v nichž hraje hlavní roli děsivé nadpřirozeno i neméně děsivá realita moderní společnosti – a také hrdinové z masa a kostí, kterým budete držet palce až do poslední chvíle.

Divné počasí

Je to teprve pár dní, co u nás vyšla novinka od Joe Hilla s názvem Divné počasí. Přiznávám, že mi připravování této knihy naprosto uniklo a všimla jsem si ji snad teprve den před vydáním v novinkové sekci nakladatelství Beta.

Okamžitě mě ale tato informace potěšila a jsem strašně ráda, že se mi kniha dostala hned po vydání do rukou. Pokud Vám jméno Joe Hill nic neříká, tak Stephen King už určitě ano. Joe je právě synem samotného mistra hororu a rovnou říkám, že kvalitní čtení je zaručeno. Zatím jsem tedy četla jen Vánoční říši, ale i jedna kniha stačila k tomu, abych mohla s čistým svědomím říct, že se Joe potatil.


Celou moji recenzi najdete na webu knihcentrum.cz

2 komentáře:

  1. Jen anotace zní tak neuvěřitelně lákavě, že mám chuť si knihu pořídit! :)

    OdpovědětVymazat