Follow Me @Charmedka

06.03.18

Měsíční chvástačka - Únor 2018

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.

Krásný den!
Venku se konečně zase otepluje, mrazy jsou snad již definitivně pryč a jelikož je pryč i únor, tak Vás vítám u klasického shrnutí. Za leden se tu chvástačka neobjevila, což bylo fajn, protože jsem nesyslila nové knihy, ale naopak hodně četla. V únoru tomu bylo naopak. Celý únor jsem se trápila se Svědectvím od Kinga, které sice nebylo špatné, ale četlo se mi opravdu velmi pomalu. Já ale doufám, že v březnu zas chytnu minimálně svoje klasické čtecí tempo a doženu to.


Ač jsem nečetla, tak jsem ale utrácela. Měla jsem velkou radost, že jsem se dostala na nějakých 44 nepřečtených knih, které mám doma a teď jsem se zas pěkně vyšplhala na padesát. Jak jsem ale psala, doufám, že to zas klesne a pro svoje utrácení mám omluvu, to musí být :D

Knihy darované

S kamarádkou jsem po nějaké době zašla do Levných knih. Musím říct, že jsem byla nadšená,  kolik tam toho mají. Spousty sérií, které mám na wishlistu již pěkně dlouhou dobu. Bohužel většinu až od druhého dílu, takže mě nadšení zase opustilo a já odolala. Příště ale určitě plánuji si je vzít, protože kolikrát se tam ten první díl časem objeví, případně si ho seženu jinde. Vzala jsem si ale první díl této upíří série s názvem Hon, který mi chyběl. Tedy vzala mi ho kamarádka, abych nějakých třicet korun neplatila kartou :D


Od kamarádky jsem také dostala Vánoce v Paříži, které dostala k Vánocům, ale předtím si je stihla koupit už sama. Dobře pro mě a těším se na Vánoce, až si knihu přečtu.

Knihy koupené

Na megaknihy.cz jsem hledala Nekonečné moře a když jsem na něj narazila asi za 69Kč, tak mi to nedalo a koukala jsem dál, hlavně tedy na nakladatelství Baronet. Baronet mám strašně ráda, ale přijde mi, že je nesmysl kupovat hned nové knihy, když jsou pak vždy ve výprodeji za hubičku. Takže jsem sehnala nejen Nekonečné moře, ale i Papírová srdce a z čeho jsem naprosto nadšená, tak ze Živých mrtvých za asi 75Kč. A omluva? Jedná se o samé díly ze sérií, které mi chyběly. Jediná samostatná kniha je Srdeční záležitost, která byla za 39Kč.

Z tohohle nákupu mám fakt velkou radost, i s poštou mě vše vyšlo na necelých pět stovek. A ti Živí mrtví, prostě bomba.

Recenzní výtisky

Jako poslední tu mám dvě krásky k recenzi. Od knihcentrum.cz mi přišla Specialistka, na kterou jsem byla hodně zvědavá. Kniha již je přečtená a najdete na ní na blogu recenzi. Povedený kousek, čtení jsem si fakt užila a pobavila se.

Nakladatelství Domino mi nabídlo k recenzi Půlnoční klenot, což je druhý díl Třpytného dvora od mojí oblíbené Richelle Mead, nabídky si velmi vážím a samozřejmě jsem nemohla odmítnout. Knihu aktuálně čtu a určitě bude poté recenze.

Také jste neodolali slevám?
Co pěkného přibylo Vám?

6 komentářů:

  1. Ke knihám gratuluju. To byl opravdu dobrý kup, tolik knih a za tak málo. :)) Užij si čtení, budu se těšit na recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Do TWD jsem se zkoušela také pouštět. Přečetla jsem tedy pouze první díl a druhý díl mě ze začátku moc nezaujal, tak jsem jej nakonec odložila. Ale kdo ví, třeba se k němu nakonec ještě vrátím.

    Já v poslední době slevám odolávám hodně :D V poslední době si spíš půjčuju eknihy z knihovny, jelikož mám doma plnou knihovnu a nemám už knížky kam dávat, tak jsem si řekla, že to momentálně trochu omezím. No uvidím jak dlouho mi to vydrží. :D

    Mrs. Jungová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já miluju seriál a i když jsou knihy jiné, baví mě také.

      Knihovny mám též plné, ale zkrátka potřebuji knihu vlastnit :D

      Vymazat
  3. s tou Specialistkou jsem porad na vazkach :-D

    OdpovědětVymazat