Follow Me @Charmedka

09.09.17

Měsíční chvástačka - Srpen 2017

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.

Krásnou sobotu!
Jak si užíváte víkend? Můj je tedy pořádně nabitý, jako ostatně celý týden. Měsíční chvástačku jsem plánovala už na středu, ale bohužel jsem každý den v práci byla fakt dlouho, takže večer jsem zvládla max sprchu, jídlo a do postele.

Musím se pochválit, že se mi fakt daří nenakupovat nové knihy a měsíčně mám max dvě tři, což je super. Díky tomu jsem se konečně více hnula i v mých nepřečtených knihách, které čekají doma. Pod šedesátkou jsem nebyla snad nikdy :D

Recenzní výtisky

V srpnu mi přibyla pouze jedna jediná kniha a to recenzní výtisk od knihcentrum.cz, kterému tímto moc děkuji. Jedná se o pokračování Dvora trnů a růží. První díl mě zklamal, pokračování bylo tedy lepší, hlavně z konce jsem nadšená, takže se moc těším na třetí díl.

Darované

A ještě neknižní část. K svátku jsem od přítele dostala dvě nové Funko Pop postavičky do sbírky. V Ijáčka jsem pomalu ani nedoufala, protože furt byl vyprodaný, takže mě mile překvapil. A jednorožec Fluffy je boží, taková menší úchylka :D

Jaký byl Váš srpen?
Sbíráte Funko Pop?

3 komentáře:

  1. Dvůr mlhy a hněvu je skvělá kniha, přeji příjemné počtení. :)) jinak ten jednorožec je naprosto boží - závidím. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Figurky se mi moc líbí, ale to bych se zruinovala, kdybych je začala sbírat :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten jednorožec je boží *.*
    Já se ke druhému dílu Dvora trnů a růží ještě nedostala, ale už jsem si jej pořídila jako eknihu a už tedy jen ve čtečce čeká na to, až se na něj vrhnu, tak snad to bude brzy:)

    Měj se krásně ^^

    OdpovědětVymazat