Follow Me @Charmedka

01.05.17

Měsíční chvástačka - Duben 2017

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.

Krásný první máj!
Oslavujete lásky čas? Já se přiznám, že zrovna na tomhle si nezakládám a mnohem raději mám Valentýn. Ovšem včerejší pálení čarodějnic se oslavilo ve velkém :)

Na blogu je v poslední době spíše mrtvo, ale to už se brzy změní. Konečně dočítám Temnou věž, na které jsem zaseklá již od konce ledna. Do středy snad už to budu mít komplet přečtené a hned se vrhnu na něco nového a doufám, že se hlavně zas dostanu do své klasické čtecí rutiny. Knižní hitparádu za duben tedy ještě nečekejte, ale pár přírůstků tu mám.

Recenzní výtisky

Když jsem byla v kině na Krásce a zvířeti, okamžitě mě okouzlila a po zjištění, že je podle filmu sepsán román, jsem dostala neuvěřitelné nutkání si knihu pořídit. Je mi tedy jasné, že se zřejmě bude jednat o čtení pro děti, už jen podle velikosti písma, ale nemůžu se dočkat, až se do této pohádky ponořím. Za knížku moc děkuji martinus.cz

Darované

V dubnu jsem slavila narozeniny, moc lidí si netroufne koupit mi knihu, takže jsem dostala nějaké poukázky, ale také tuto krásku od kamarádky, která mě moc dobře zná a sleduje moji virtuální knihovnu a seznam přání, takže se trefila na jedničku. Liane Moriarty píše skvěle a jsem ráda, že se mi knihovna rozrůstá o její kousky.
 
Musím ukázat i neknižní přírůstky a to jsou rovnou dvě figurky Funko Pop, které jsem dostala od přítele k narozkám. Daryla ze Živých mrtvých jsem si přála snad nejvíce, jelikož tu postavu a celkově seriál naprosto miluji. A Groot rozhodně patří mezi moje oblíbené komiksové postavy. Já se do těchto figurek naprosto zamilovala a je mi úplně jedno, že je mi už 25 :D

Co pěkného přibylo Vám?
Také sbíráte Funko Pop?

2 komentáře:

  1. Pěkné přírůstky. Funko Pop Re mi strašně líbí, ale těch peněz... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě nepřijdou až tak drahé. Samozřejmě není to pár korun, na druhou stranu ale ani kdoví jak vysoká částka :)

      Vymazat