Follow Me @Charmedka

07.12.16

Měsíční chvástačka - Listopad 2016

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.

Krásný den,
má cenu říkat, jak ten čas letí? Pomalu se blíží Vánoce a mě se tomu vůbec nechce věřit, dyť byly teprve nedávno. Máte již nakoupené dárky? A jaké knihy si přejete?


Musím říct, že jsem pyšná na to, že nákupům nových knih teď opravdu odolávám a mám v chvástačce maximálně recenzáky. Díky tomu se mi pěkně snížil počet nepřečtených knih, i když Ježíšek ten počet zas určitě navýší, jelikož jsem si za babičku už několik kousků koupila, ale nebudu prozrazovat :)

Recenzní výtisky

Jako první tu mám Třpytný dvůr od Richelle Mead. Pro mě jedna z nejočekávanějších knih letošního roku. Richelle Mead mám strašně ráda a Třpytný dvůr mě rozhodně nezklamala. Sice se naprosto liší od všech předchozích děl, ale je to velmi originální a čtivé. Za poskytnutí děkuji nakladatelství Domino.

Naopak Dívka ve vlaku mě vůbec nelákala. Zájem u mě vzbudila teprve s příchodem filmu a když se naskytla příležitost od Martinusu si ji přečíst, už jsem neváhala. Bohužel mě moc nechytla, čte se dobře, ale čekala jsem mnohem víc.

Jaké kousky přibyly Vám?
Četly jste Dívku ve vlaku, nebo Richelle Mead?

7 komentářů:

  1. Třpytný dvůr jsem taky v listopadu dostala a přečetla - a super. Dívka ve vlaku mě naopak absolutně nebavila a ani jsem ji nedočetla.

    OdpovědětVymazat
  2. Nečetla jsem ani jednu a ani to nemám v plánu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak každý má jiný vkus :)

      Vymazat
    2. Nejakou knihu od Richelle snad nekdy zkusim. Ale Divka ve vlaku me obsahem nijak nezaujala. Prijde mi to takove divne :-P

      Vymazat
  3. Já jsem se v listopadu neudržela a nakupovala jsem stejně jako v říjnu= moc :D
    Ale když teď nad tím tak přemýšlím, tak i když mám nějakých 20 knih, koupila jsem si jich tuším 5, takže to je vlastně super :D
    Dívka ve vlaku na mě čeká na čtečce už rok a já si na ni nemohu pořád najít čas :/
    Novou Richelle určitě plánuji, protože její knihy zbožňuji <3
    Měj se hezky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pět je dobré číslo :D Od Richelle právě čtu Sukuba a ta je také moc dobrá :)

      Vymazat