Follow Me @Charmedka

03.08.16

Měsíční chvástačka - Červenec 2016

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.


Hezký den,
máme tu nový měsíc a to znamená, že studenti mají půlku prázdnin pryč. Šílené, jak rychle to utíká. Jak si léto zatím užíváte? Já se v pátek vrátila z dovči a jelikož jsem v červenci pracovala pouhé tři dny, vůbec nevím, jak to teď v práci zvládnu. Hlavně tedy to vstávání.

Nových knih mi v červenci moc nepřibylo, ale to vůbec nevadí. O to větší poklady ty dva kousky jsou. Navíc jsem přečetla pouhé dvě knihy, tak alespoň je číslo vyrovnané. Čili knižní hitparáda za červenec nebude a ty dvě knihy spojím až se srpnem.

Knihy koupené
Že nechci žádné knihy kupovat, to tvrdím už několik měsíců. Dokonce mám jednu várku objednanou už na srpen. V červenci jsem ale neodolala prvnímu vydání knihy Ospalost, kterou jsem i s poštovným sehnala za neuvěřitelných 250Kč. Stephen King i v bazarech bývá docela drahý a první vydání, pokud vůbec seženete, tak jsou za šílené sumy. Kniha je jako nová, v naprosto perfektním stavu a doteď jsem z toho pomalu v extázi :D
  
Recenzní výtisky
A pro změnu další King, tentokrát novinka Bazar zlých snů, což je povídková kniha. Povídky nepreferuji, ale knihu jsem chtěla hned, jak jsem si všimla, že vychází. Včera jsem se do ní pustila a vy se brzy můžete těšit na recenzi. Za knihu moc děkuji martinus.cz.

Máte rádi Kinga?
Co přibylo v knihovně Vám?

12 komentářů:

  1. Kinga nečtu, ale jsem ráda, že Ty jsi z knih nadšená :).

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné kousky :) Měla bych si zase někdy něco pěkného od Kinga přečíst :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kinga nečtu, ale co, každý máme jiné preference! :) Hlavně, že se ti knihy líbí! :)

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Kinga moc nemusím. První knihu, kterou jsem od něj zkoušela, jsem málem zahodila. Byla to katastrofa a do další už jsem se nedonutila.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné kousky. Na mě od Kinga čekají Čtyři roční doby, bude to moje premiéra, tak jsem zvědavá, jak si sedneme. Přeji Ti krásný srpen :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z te znam dve povidky a nic moc, ale snad se Ti bude libit a od Kinga Te neodradi :)

      Vymazat
  6. Pěkné přírůstky! :)
    Já si prázdniny maximálně užívám a neumím si představit, že za necelý měsíc budu zase denně stávat na šestou a domů se vracet ve čtyři :( Nejhorší na tom je, že v budoucnosti bude hůř :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Treba nebude hur, kdovi :D Do skoly jsem vstavala snad pred sedmou, parada. Ted do prace v 5:45 a domu chodim po sedme.

      Vymazat