Follow Me @Charmedka

06.04.16

Měsíční chvástačka - Březen 2016


Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.


Krásný den,
včera bylo venku táák nádherně, strašně doufám, že to vydrží. Už druhý týden mám dovolenou, ale teprve od zítra si ji začnu pořádně vychutnávat. Hned ráno vyrážíme směr Lipsko, kam se moc těším, po zimě konečně výlet. Také už plánujete výlety někam?

Sice se mi ve čtení daří, ale jelikož nové knihy stále přibývají, vůbec nikam se neposouvám a knihovna je stále nabitá nepřečtenými knihami. Teď se ale opravdu snažím nákupům odolávat, i kdyby byly sebevýhodnější. Přesto mi za březen knihovničku obohatilo šest kousků.

Knihy darované
Od sousedky jsem dostala tři knihy, které mám už nějakou dobu na svém wishlistu. Roštěnka je druhý díl série Coctail, která mě strašně lákala. První díl jsem dostala jako audioknihu, což jde trošku mimo mě a CD nevyužiji. Co by jste tedy řekly na další soutěž? :)
  
Recenzní výtisky
Naprosto úchvatná knížka mi dorazila z knihcentrum.cz. Z Kaleidoskopu srdcí jsem opravdu nadšená, ale to jste mohly zjistit nejen z recenze, ale i z Knižní hitparády.

Dva poslední kousky jsou z Domina. Jak být dospělá mě hodně zklamalo. Kniha byla nudná, postavy nijaké, tohle mě nechytlo. Na Neslyšno se teprve chystám, knihy jsem se nemohla dočkat a vkládám do ní velké naděje, i když úplně jásavé recenze jsem nečetla.

Jaké knihy přibyly Vám?

3 komentáře:

  1. Pěkné přírůstky, díky obálce mě zaujal především Kaleidoskop srdcí :) Přeji příjemné čtení a těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné kousky! :)
    Od Richelle Mead si chci už dlouho něco přečíst. Nakonec jsem se asi rozhodla pro léto, kdy si dám menší maraton jejich knih :)
    Kaleidoskop srdcí je kniha, která je na wishlistu už dlouho, tak snad se ke mně brzy dostane :)

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá na romantický měsíc :-)

    OdpovědětVymazat