Follow Me @Charmedka

02.11.15

Měsíční chvástačka - Říjen 2015


Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.

Hezký den,
máme tu nový měsíc, je to úplně neskutečný. Šíleně to utíká a nejvíce si to uvědomuji při psaní právě těchto článků. Hlavně mi přijde, že jsem chvástačku psala nedávno. Nové knihy si teď v podstatě nekupuji, mám jich hromadu nepřečtených, takže odolávám. Přesto nehrozí, že by v následujících byl měsíc bez jediné nové knihy. A jak je to možné? Čtěte dále.


Recenzní výtisky
O nové přírůstky se starají hlavně recenzní výtisky a nejvíce mě jimi zásobuje nakladatelství Domino. V říjnu mi přišly rovnou tři kousky. Na knihu Teď už tě vidím můžete najít recenzi zde. Nevěsty bez ženichů momentálně čtu, jde to trošku pomaleji, ale špatná vůbec není.

Nepoučitelná je od Bety a recenze se nachází tu. Kniha mě mile překvapila, i když jsem čekala trošku něco jiného, ale příběh je to skvělý. Syrový, ale zároveň humorný a vzrušující. Druhého dílu série Let jsem se nemohla dočkat a konečně dorazil, je od nakladatelství Galatea a už ho mám i přečtený, recenze bude co nejdříve.


Vyhrané knihy
Moje úplně první knižní výhra, juchů. Vyhrála jsem ji u Sabči a jsem naprosto nadšená. Antibohyni jsem měla strašně dlouho na svém wishlistu a doufám,že se k ní dostanu co nejdříve.

 A všechny knihy pohromadě..

Znáte některou z knih?
Co přibylo Vám?

5 komentářů:

  1. Krásné knížky :) Četla jsem z nich sice jen Nepoučitelnou, ale ta byla vážně skvělá. Zamilovala jsem si ji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné knihy! :)
    Teď už tě vidím a Nevěsty bez ženichů vypadají dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jednu z knih bohužel neznám. Mě přibyla jedná knížka, kterou jsem vyhrála v giweaway a to Nenasytná od Meg Cabot :)
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
  4. SUper hromádka! Teď už tě vidím bych si taky moc ráda přečetla :-)

    OdpovědětVymazat