Follow Me @Charmedka

02.07.15

Měsíční chvástačka - Červen 2015

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.


Krásný den,
jak si užíváte letního počasí? Většina z Vás má určitě prázdniny a tedy i spoustu času na čtení. Co plánujete na léto? Mě se tedy prázdniny netýkají, ale za dva týdny mě čeká dovolená. I když o dovolených já nečtu, takže mít dva měsíce prázdniny, asi nepřečtu nic :D

A ještě bych se ráda pochlubila jednou novinkou a vlastně i něčím, na co se můžete těšit. Včera mi v mailu přistála zpráva od paní, která zastupuje nakladatelství Beta a Baronet, s nabídkou spolupráce. Když jsem mail dočetla, téměř jsem skákala radostí a nemohla tomu uvěřit. Jako vážně Beta a Baronet?! Je to sen a jsem za něj neskutečně vděčná :)


Koupené knihy
Sérii Divergence jsem chtěla už strašně dlouho, proto když jí Kristie nabízela k prodeji za super cenu, neváhala jsem. Ihned jsem se pustila do čtení, recenze budou již brzy. Bohužel musím říct, že celá série je pro mě velkým zklamáním. Čekala jsem něco asi více, vůbec by mě nenapadlo, že bych si ze série nesedla na zadek.

Recenzní výtisky
V červnu se mi sešlo i pár rezenzních výtisků. Konečně jsem se dočkala dalšího a bohužel zároveň i závěrečného dílu série The Game. Celou sérii jsem si velmi oblíbila, takže mě mrzí, že je konec. Recenzi na Hrej vabank najdete zde.
Druhá kniha je také závěr jedné série, Nejtemnější síly. U téhle jsem naopak ráda, že je konec, protože knihy mě trošku zklamaly, na druhou stranu poslední díl byl ze všech nejlepší. Recenze tady.


A jako poslední kniha tu je Dobrý v posteli, recenzi již také na blogu, zde. Na tuhle knihu jsem netrpělivě čekala od doby, kdy jsem ji viděla v edičním plánu nakladatelství Domino a moc mile mě překvapila, zatím nejlepší od této autorky.
 
Všechny krásky pohromadě :)
 
Znáte některou z knih? 
Co přibylo Vám?

8 komentářů:

  1. Sérii Divergence ti moc závidím. Už se těším až si ji přečtu. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné knihy, hlavně série Divergence.. Vedle sebe vypadají v knihovně nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super knihy! Sérii Divergence mám celou doma a četla jsem ji také a moc se mi líbila. Sice nejlepší pro mě zůstává první díl, druhý díl byl slabej a třetí, ten konec? No ale i tak je to stále má nejoblíbenější dystopie :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné přírůstky :) Sérii Divergence jsem četla, první díl byl výborný, mohla bych ho číst klidně dokola, druhý díl byl dobrý, a třetí díl byl katastrofa..

    OdpovědětVymazat
  5. Neznám žádnou, takže díky za tipy :). Ted mám konečně čas na čtení, když mi skončila škola..
    Já ted čtu Girl Online a jsem vážně zklamaná.. kniha pro děti, no.

    OdpovědětVymazat
  6. Divergencia patrí medzi moje najobľúbenejšie série, tak som zvedavá na tvoju recenziu, čo sa ti na nej nepáčilo. :)

    OdpovědětVymazat