Follow Me @Charmedka

20.06.15

On my wishlist (34)

Meme z tvorby Book Chick City.
Cílem je ukázat každou sobotu pár knih, které bychom chtěly mít ve své knihovně.
Mohou to být knihy nové, staré, nebo knihy, které ještě nevyšly. 
 

Anotace:
Atmosférický fantasy román o živých špionech, mrtvých bozích, pohřbené historii a tajemném, stále se měnícím městě.
Před mnoha lety mělo město Bulikov díky Božstvům moc dobýt svět. Ale poté, co byli jeho ochránci za podivných okolností zavražděni, se z dobyvatele stal dobývaný; pyšná historie Buliková byla vymazána a zcenzurována, pokrok se zastavil a z Bulikova se stala jen další koloniální výspa nové světové geopolitické mocnosti.
Do tohoto zatuchlého, zpátečnického města přichází Shara Thivaniová.
Oficiálně je tato tichá nenápadná žena jen další obyčejnou diplomatkou vyslanou utlačovateli Bulikova. Neoficiálně je Shara jednou z nejlepších špionek ve své zemi, která má za úkol vyšetřit brutální vraždu zdánlivě neškodného historika. Jak se Shara ponořuje do tajemství neustále se fyzicky i politicky měnícího města, začíná tušit, že bytosti, které kdysi Bulikov ochraňovaly, nemusejí být tak mrtvé, jak se zdají být, a že její vlastní schopnosti možná také nesou dotek bohů.


Anotace:
Jako mladistvé zachránil Catherine Chandlerové život tajemný cizinec, který má schopnost se proměnit v divokého tvora. O devět let později, již jako policejní detektiv, Catherine odhalí jeho identitu.

Vincent ji přitahuje a postupem času se spolu sblíží, ale Catherine ví, že jejich vztah musí přede všemi tajit, protože je pro oba nebezpečný.

Během záhadného výpadku proudu v New Yorku dojde k únosu Angela DeMarca, syna jedné z nejvlivnějších místních rodin. Catherine začne na případu pracovat se svou kolegyní, Tess Vargasovou, a vzápětí se doslechnou o další hledané osobě – otec Cat zmizel ze své vězeňské cely na Rikers Islandu.

Vincent se ze všech sil snaží Cat pomoci, ale jak napětí narůstá, pár uvízne v pasti, z níž vede jediná cesta ven. Oba se musí postavit minulosti a dokázat sílu své lásky.

Nový román Nancy Holder potěší nejen fanoušky seriálu Kráska a zvíře, ale všechny, kteří mají rádi romantické a zároveň napínavé příběhy.

4 komentáře:

  1. Páni Město schodů vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásku a zvíře mám objednanou, tak snad mi brzy přijde :-) seriál jsem ještě neviděla, ale již nějaký čas kolem něj mlsně procházím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásku a zvíře bych si ráda přečetla, protože miluji seriál, který si mohu pouštět pořád dokola. :)

    OdpovědětVymazat