Follow Me @Charmedka

07.04.15

Měsíční chvástačka - Březen 2015

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.

Hezký den,
milé čtenářky. Jak jste si užily Velikonoce? Já tedy rozhodně neuschnu, ale po vyšlehání jsem dostala spousty dobrot, takže mám zase nějakou dobu co mlsat. Navíc jsem poprvé pekla beránka, tedy vlastně zajíce a musím se pochválit, byl vážně výborný.

Máme už pár dní duben a já Vám stále neukázala, co mám doma nového za knihy. Stále dokola si opakuji, že nebudu kupovat nové knihy, dokud se počet nepřečtených nesníží. Místo, aby se počet snižoval, tak se naopak zvyšuje. V březnu jsem si sice koupila v podstatě jen jednu knihu, takže jsem neutrácela, ale je teprv začátek dubna a rovnou Vám můžu říct, že o dubnovou měsíční chvástačku rozhodně nepřijdete.


Koupené knihy
Nesmím do Levných knih, zkrátka nesmím. Mají tam toho stále tolik. V březnu jsem odcházela s knihou Strážkyně krve, což je druhý díl série Krvavé deníky. První díl mám již nějakou dobu, ale ještě jsem ho nečetla. Brzy se snad na obě dostane řada.


Dlouho jsem také sháněla nějaký blog či něco, kam si budu psát recepty. Na ten pravý jsem narazila opět v LK. Sbíráme recepty je rozděleno podle druhu pokrmů a vypadá super.


 Knihy darované
Od spisovatele Paulo Coelho jsem si strašně dlouho chtěla něco přečíst. Nevěru jsem dostala od paní z práce, která ji měla dvakrát, tak mi jednu darovala. Jsem na ni fakt zvědavá.


Recenzní výtisky
Recenzní výtisk tu mám tentokrát jeden a to Milenku mého muže od Lucy Dawson, kterou mi poslalo nakladatelství Domino. Recenzi na knihu najdete zde.


Všechny krásky pohromadě :)

Co za březen přibylo Vám?
Znáte zmíněné knihy?

1 komentář:

  1. Sbíráme recepty mám úplně stejnou :D ale už ji mám asi rok a pečlivě do ní vše zapisuji. Je vážně skvělá :-) jinak moc hezké nové knihy!

    OdpovědětVymazat