Follow Me @Charmedka

02.02.15

Měsíční chvástačka - Leden 2015

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.


Přeji Vám krásný začátek týdne, milé čtenářky.
Kromě nového týdnu tu máme i nový měsíc a tak je tedy čas mrknout na to, co mám nového v knihovně.
Stále se chci držet toho, že nepřečtených knih mám hodně a tedy nebudu syslit další a další. Přesto jsem pár kouskům neodolala a díky tomu tu máme další chvástačku.


Koupené knihy
Opět jsem vlezla do Levných knih a neodcházela s prázdnou. Jak bych taky mohla, když tam v poslední době mají tolik skvělých kousků. Vzala jsem si dva díly ze série Nora Greyová, což je série o andělech od Beccy Fitzpatrick. Bohužel měli jen první a třetí díl. Na hlavu no, druhý si musím dosehnat. Na sérii jsem četla hodně pozitivní recenze, tak jsem fakt zvědavá.

Chci si doplnit mezery v klasické literatuře, ale můj přístup ke knihovně mi to trošku znemožňuje. Sice jsem si zakládala někdy před dvěma lety kartičku, ale byla jsem tam pouze 2x. Co mě ale ke klasice ještě více táhne, tak nakladatelství Omega, které vydává nová vydání právě klasiky. Ta vydání jsou naprosto úžasná a krásné obálky mě vyloženě lákají k jejich přečtení. Na databázi knih jsem si tedy v bazaru začala shánět některé knihy. Sehnala jsem Robina Hooda a Don Quijota. No nejsou nádherný :)

Spolu s Robinem Hoodem jsem si od slečny vzala ještě knihu Kde je ta holka od Alexandry Potter.

Dohromady mi tedy přibylo pět nových kousků.


Jaké knihy máte doma za leden Vy?  
Čtete klasiku, nebo ne?

4 komentáře:

  1. Tak ted vubec nemusi byt spatny :)
    Od A. Potter jsem cetla dve knihy, jedna fajn, druha mene, tak jsem take zvedava :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zavrženého jsem četla a moc se mi líbil. Jinak moc krásné kousky. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné knihy, i já v poslední době poznala kouzlo klasik a za leden jsem jich hodně přečetla. Moc bych chtěla i Robina Hooda a Dona... :-) Jinak Zavrženého mám doma a mrzí mě, že v naších levných knihách Ticho nemají :-( hned bych koupila :-(

    OdpovědětVymazat