Follow Me @Charmedka

02.07.20

Měsíční chvástačka - Červen 2020

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, které jsme za daný měsíc získali. Ať už koupili, dostali darem nebo k recenzi.

Krásný den!
Doufám, že jste si všimli nového vzhledu blogu a taky doufám, že nějakou dobu vydrží a hlavně že se Vám líbí. Zatímco můj druhý blog Beauty of Pink má od začátku jeden a ten samý kabátek, tak Knižní regál se měnil několikrát a to zdaleka nefunguje takovou dobu. Jeho poslední vzhled se mi hodně líbil, byl udělaný na přání, ale v poslední době jsem pociťovala, že to chce něco méně barevného, více "sofistikovaného", zkrátka jsem potřebovala změnu. Tak barevný je blog furt stejně :D, tohle mi nějak nevyšlo, ale jinak jsem docela spokojená. Hodně mi pomohla Lucy, za což strašně děkuju, protože některé úpravy bych sama rozhodně nezvládla.

Zpátky ale ke knihám. Za červen tu mám tři nové kousky a další dva mám u kamarádky, jelikož jsme dělaly společnou objednávku, ale tak ty Vám ukážu příště. Doma mám zas spoustu nepřečtených knih, takže hlavně číst a nesyslit.

Knihy koupené

U práce mám Přestupní stanici, což je v podstatě taková charita, kam můžete přinést, ale i si koupit třeba oblečení. Zaměstnávají bezdomovce, což mi přijde super. Já tam nesla jeden den nějaké oblečení a koukala jsem, že mají knihy, takže jsem mrkla a našla Babička pozdravuje a omlouvá se, z čehož jsem byla nadšená, protože autora mám dlouho na wishlistu, navíc koupě je dobrý skutek, že, takže dvojitá výhra.

 

Recenzní výtisky

Měla jsem opět možnost vybrat si knížku z knihcentrum.cz a zaujal mě young adult thriller Je to na tobě. Kniha má nádhernou obálku a velmi dobré hodnocení, takže jsem fakt zvědavá, jaká bude.

Pokud mě sledujete na instagramu, tak jste možná před časem zaznamenali podporu knihy Zatracená láska. Povedlo se vybrat dostatek peněz a kniha spatřuje světlo světa, moc autorce gratuluji a přeji, ať se kniha nejen prodává, ale i líbí. Knihu mi tedy zaslala sama autorka Tess M. Puffrová, moc si toho vážím.

Co Vám obohatilo knihovnu?
Využili jste nějakých akcí?

4 komentáře:

  1. Z knih žádnou nemám, ale mně jich přibylo opravdu hodně, protože jsem se musela odměnit za státnice. :-D Takže to jsou třeba Dějiny světla, Převorství u pomerančovníku, Dvě sestry, Démonologové... no a spousta dalších :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak odměnit se za státnice byla nutnost, to je jasné, gratuluji :)

      Vymazat
  2. Žádnou z knih neznám, budu se těšit na to, co na ně řekneš. :) Mě během června přibylo asi pět knih, což taky není také hrozné.

    OdpovědětVymazat