Follow Me @Charmedka

16.11.19

Veronika Rei - Zbožňuju tě navždy

Spisovatel: Veronika Rei 
Originální název: Zbožňuju tě navždy  
Počet stran: 275
Rok vydání: 2018
Nakladatelství: Vlastním nákladem
Vazba knihy: Brožovaná

Zápisky začínají v době, kdy se Veroničin kluk vrací z půlročního pobytu v zahraničí a sledují jejich společnou cestu v následujícím období. Sledují nejen okamžiky, kdy jsou oba spolu doma v České republice, ale především ty chvíle, kdy Veroničin kluk opět odjíždí do zahraničí.


Potřebuji další knihu. Strašně doufám, že Verča napíše další knížku a to co nejdříve, protože tohle byla taková nádhera a neříkám to proto, že Verču znám osobně, to vůbec ne, ale protože ta knížka vážně stojí za to a měla by jí v knihovně mít snad každá holka.

Knížka je vlastně takový deníček jednoho roku života, kapitoly jsou rozdělené podle měsíců a zápisky začínají v době, kdy se Verči kluk vrací po půl roce domu ze zahraničí. Jenže před jeho odjezdem spolu dlouho nebyli a tak vlastně sama Verča ani neví, zda začínat od začátku, nebo navázat a co vlastně očekávat.

V knížce Verča popisuje nejen svůj osobní život a vztah, ale i svoji vášeň pro housličky a to, jak se opět k hrají dostala, takže určitě se nejedná pouze o knihu zaměřenou na vztah, ale celkově se zaměřuje na celý Verči život a to i ten pracovní.

Zpočátku jsem se trochu bála, zda to nebude trošku pubertální, nevím, jak to říci jinak, ale když jsem viděla spojení můj kluk, tak to prostě na mě působilo tak jako dětsky, ale když se začtete, tak ono to všechno do sebe krásně zapadá a i to spojení dokonale sedí.

Tohle je taková holčičí bible a najde se v tom snad každá slečna. Verča totiž popisuje všechny svoje pochyby a strachy, které jsou na začátku vztahu úplně běžné a potýkala se s nimi snad každá z nás.

V čem jsem se hodně našla, tak v takovém tom asociálním já, kdy jste unavené, nevrlé, vidíte jen tu představu postele a televize, ale zároveň si říkáte, že by jste se měly trochu socializovat se známými.

U spousty Verčiných myšlenek jsem se fakt upřímně smála, jak moc jsem se v tom viděla a jak vlastně normální jsou tyhle holčičí myšlenkové pochody a vlastně i ty klučičí :D

Jsem ráda, že kniha dopadla tak, jak dopadla a jak říkám, chci další. Knížka je neskutečně milá, dojemná a já u ní byla úplně rozněžněná. Navíc obsahuje nádherné ilustrace, které příběhu dodávají ještě více té duše.

8 komentářů:

  1. Tak to vypadá hodně dobře. Přesně něco takého bych teď potřebovala. :) Díky za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéééééé ♥ Děkuju moc! Úplně jsem se tu u recenze dojala. A hned jdu psát další knihu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to moc moc dobře. Děkuji ti za tip, tuto knihu bych si moc ráda přečetla. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Musím pochválit nejen jednoduchou a kouzelnost obálku knihy, ale také ilustrace, které dodávají celé knize takový dívčí čistý šarm :)

    OdpovědětVymazat