Follow Me @Charmedka

05.11.19

Měsíční chvástačka - Říjen 2019

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, které jsme za daný měsíc získali. Ať už koupili, dostali darem nebo k recenzi.

Sice jsem se trochu rozečetla, ale také mi přibyla spousta nových knih, takže počet nepřečtených knížek v knihovně rapidně stoupl a ač jsem někdy začátkem léta knihovnu lehce předělávala, opět jsem nyní hledala volná místa, aby aspoň trochu měla knihovna hlavu a patu.

Knihy koupené

V Levných knihách mají zas spousty super nových titulů, které mě lákaly a protože jsem byla zrovna autem, tak jsem si rovnou něco nabrala. Po této erotické sérii od Emmy Chase jsem pokukovala už dlouho, ale pokaždé jsem odešla bez. Nyní se do LK dostalo druhé vydání, které mi přijde hezčí, takže jsem brala.

Taylor Jenkins Reid hrozně chválí kamarádka, také jsem ji měla na wishlistu a pokaždé v LK odolala a nyní se tam dostala kniha Jediné pravé lásky, tak jsem vzala společně s Možná v jiném životě a strašně se na knihy těším, snad budu stejně nadšená jako kamarádka.

Recenzní výtisky

Knihcentrum bylo tak hodné, že mi poslalo rovnou dvě vybrané knížky a novinku od BB Art v podobě Jak mě překvapíš? od Sophie Kinselly, kterou zbožňuji už pěkných pár let. Everless je novinka z Fragmentu, jedná se o fantasy, kde se za vše platí časem. Zrovna čtu a je to zajímavé, tak uvidíme dál.

Mister je novinka od autorky Padesáti odstínů a zaslala mi ji novinka_měsíce, která zřejmě viděla můj komentář, že si knihu chci přečíst, takže mě tahle nabídka moc potěšila a jsem zvědavá, jaká kniha bude.


Četli jste některou knihu?
Co přibylo Vám?

8 komentářů:

  1. Vypadá to na samé pěkné knihy. Nejvíce mě teda zaujaly knihy od Emmy Chase. Takže teď budu přemýšlet, zda je zkusit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má poměrně hezké hodnocení, tak jsem zvědavá :)

      Vymazat
  2. Tak já jsem zvědavá na Mister. Nejsem úplně fanoušek Padesáti odstínů..., ale autorka nepsala zas tak špatně. Těším se na tvoji recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  3. V LK jsem po knihách také pokukovala... a nová kniha od E.L. James? Zajímavé. Díky za info. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mam hezkou hromadku doma :-D Se divim, ze jsem se jeste doma nepropadla o patro niz :-D

    OdpovědětVymazat