Follow Me @Charmedka

03.10.19

Měsíční chvástačka - Srpen - Září 2019

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, které jsme za daný měsíc získali. Ať už koupili, dostali darem nebo k recenzi.

Dva články za týden, co už tu dlouho nebylo. Jak jsem četla málo, tak jsem si recenze šetřila, nebo jsem naopak nějak nebyla schopná více toho sepsat.


Za poslední dva měsíce mi knihovnu obohatilo docela velké množství nových knih. Spoustu toho jsem si koupila sama, něco málo dostala a nechybí ani recenzní výtisky.

Knihy koupené

Na Luxoru celé září probíhala akce 1+3 zdarma, samozřejmě tituly byly omezené, ale daly se tam najít fajn kousky. Jen škoda, že se sem tam nějaký titul měnil. Já si vzala tři knížky a jednu dostane kamarádka. Nadšená jsem z Jojo Moyes, Ready Player One má úžasné hodnocení, tak jsem neodolala a místo Do vody, která najednou zmizela z nabídky, jsem vzala Skvrnu, což je vážně jednohubka.


V Levných knihách mají nyní obrovské množství super knih, které mám na wishlistu a ještě plánuji návštěvu, tahle byla nečekaná a měla jsem spoustu věcí a nepobrala bych toho více. Na tuhle sérii, Charley Davidson, mám kliku, vždy v LK objevím poslední schovaný kousek. Teď už mi chybí jen poslední a pak ty nedovydané.

Knihy darované

Zbožňuju tě navždy jsem dostala přímo do Verči a knížka vypadá nádherně, v říjnu se snad do ní už stihnu pustit. Obsahuje krásné ilustrace a vypadá to na milé počtení.

Stephena Kinga jsem si vybrala za poukázky. Doktor Spánek se chystá pomalu do kin, tak jsem chtěla přečíst knihu, ať můžu mrknout na film, který nevypadá zle. Jedná se o pokračování Osvícení. Jen mě dostalo, že ceny na e-shopu a v prodejnách Dobrovský se docela liší, rozdíl asi 70Kč a anjít neponičený kus dalo celkem zabrat.

Recenzní výtisky

Navázala jsem novou spolupráci a to s nakladatelstvím Fantom Print. Reagovala jsem na jejich výzvu a byla jsem totálně nadšená, když odpověděli. Hlavně se mi líbí, že chtějí propagovat i starší kousky, ne jen novinky, super. Já se díky tomu dostala konečně k sérii Psyové, kterou jsem měla na wishlistu snad od doby, co vyšla. Jedná se o urban fantasy, první díl je poměrně tenoučký, takže brzy bude recenze.

Z megaknihy.cz mi dorazil Dvůr křídel a zmaru, to je naopak pořádná bichlička a ač se mi série nedostala pod kůži jako ostatním, tak se mi kniha četla dobře a jsem ráda, že jsem se zas trochu hnula.

A rovnou další díl a to z knihcentrum. Jedná se o mezidíl, dějově mezi třetím a čtvrtým dílem. Docela mě překvapilo, že vůbec vyšel, zrovna ty mezidíly u nás zas tak populární nejsou. Jsem ráda, že jsem sérii doplnila a teď už nezbývá, než jen čekat na nové díly.

A ještě jeden kousek z knihcentra a to druhý díl Dobyvatelské ságy. Na tu jste si již mohli přečíst recenzi a i tady doporučím, je to skvělá série. Závěrečný díl je již na světě, tak snad se k němu co nejdříve dostanu.

Byli jste v LK?
Využili jste nějakých akcích v knihkupectvích?

2 komentáře:

  1. "Zbožňuji tě navždy" mám také a je to krásná knížka! Moc mě potěšila :) Verunka je skvělá! Mám ji moc ráda i když se s ní znám pouze virtuálně, vím že je to velká osobnost a super spisovatelka!

    OdpovědětVymazat