Follow Me @Charmedka

04.03.17

Měsíční chvástačka - Únor 2017

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.

Krásný den,
jak užíváte jarního počasí? Únor neskutečně utekl, možná je to i tím, že je nejkratším měsícem v roce a velmi rychle se přehoupl do března. Což mě ale vůbec nevadí, jelikož se nemůžu dočkat už toho pravého jara, zima mě naprosto ubíjí.

V únoru jsem měla týden dovolené, kdy jsem na knihu ani nesáhl a bohužel je to znát. Přečetla jsem pouhé dvě knihy, zasekla jsem se na Temné věži od Kinga. Ač mě série baví, čte se hrozně pomalu a nedá se na ni delší dobu soustředit. To znamená, že knižní hitparáda za únor se na blogu neobjeví. Velmi doufám, že březen na tom bude lépe, jelikož dvě knihy je bída, takhle málo knih, to je asi rekord.

Recenzní výtisky

Zatím se mi daří nenakupovat další nové krásky, ovšem recenzním výtiskům se nebráním. Navíc tu mám knihy, které doplňují série, což je moje menší předsevzetí na tento rok. Jako první mi dorazilo Město mečů od knihcentrum.cz. První díl se mi moc nelíbil, ale druhému jsem chtěla dát šanci a zatím vypadá slibně.

Jedna z velmi očekávaných knih, Život po tobě. Na pokračování  jsem se šíleně těšila a nemůžu se dočkat, až se do knihy pustím. Věřím, že to bude stejně výborné a dojemné jako Než jsem tě poznala. Za knihu děkuji megaknihy.cz.

Darované

Ač se nejedná o knihu, musím se pochlubit touhle nádherou. Pokud sledujete například na instagramu zahraniční blogerky, Funko Pop Vám zřejmě neuniklo. Já na tyhle postavičky narazila asi před dvěma lety, kdy jsem jednu kupovala přítelovi. Hrozně se mi líbí, ale stále jsem si říkala, že je to nesmysl kupovat i pro mě jako dekoraci. Ale ono to v těch knihovnách vypadá tak dokonale <3 Hrabáka z Fantastických zvířat jsem dostala k Valentýnu a jsem z něj nadšená. Tím tedy začíná i moje sbírka:)

Znáte Funko Pop?
Co přibylo Vám?

3 komentáře:

  1. Život po tobě bych si ráda taky pořídila, tak snad až se s financemi trochu vyrovnám:))
    Každopádně skvělé přírůstky! :)

    A Ten Niffler *.* Naprosto dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  2. Město mečů má naprosto perfektní obálku! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. ten hrabak je bozi, taky jsem na ty figurky koukala, strasne bych to sbirala, ale tech penez...

    OdpovědětVymazat