Follow Me @Charmedka

04.03.16

Měsíční chvástačka - Únor 2016

Meme pořádané Judit.
Jde o to, ukázat knihy, jsme za daný měsíc získaly. Ať už koupily, dostaly darem nebo k recenzi.


Hezký den,
pracovní týden už se v podstatě u konce. Jaké máte plány na víkend? Já tedy určitě jen odpočívat. V knižní hitparádě jsem Vám ukazovala knihy, které jsem v únoru přečetla a s počtem jsem byla spokojená. Začátek roku je opravdu dobrý. Zároveň ale nové kousky přibývají, takže místo abych snížila počet nepřečtených knih, které na mě doma čekají, tak se naopak jejich číslo zase navýšilo. V následujících měsících mám v plánu udržet si čtecí tempo a naopak nenakupovat nic nového.

Koupené knihy
Navštívila jsem opět Levné knihy, na netu jsem si vyhlídla asi dvě novinky a odcházela rovnou se sedmi knihami. V poslední době mají LK opravdu skvělé kousky v nabídce, takže v podstatě nelze odejít s prázdnou. Rozhodně jsem šla pro Červený vrch, který jsem měla na wishlistu snad už od doby, kdy vyšel. Rozhodně se na něj hodlám vrhnout co nejdříve. Paříž je můj sen a její motiv mám už na spoustě věcí, proto jsem si vzala i román Rendez-vous v Paříži.

Další tři kousky jsou od téže autorky jako Červený vrch, Jamie McGuire. Měla jsem radost, že jsem našla celou sérii Beautiful, takže šla samozřejmě se mnou.

Strach z temnoty je devátý díl série Strážci věčnosti. Spolu v temnotě obsahuje ti povídky, které doplňují celou sérii. Mám tuhle sérii ráda, za pár korun hodně muziky. Sice tyhle dvě knihy měly LK v nabídce již nějakou dobu, ale99Kč se mi za ně dávat nechtělo, konečně je zlevnily a za 49Kč už jsem si je šťastně nesla k pokladně.
  
Recenzní výtisky
Únor byl i velmi bohatý na recenzní výtisky. Sedmilhářky mi přišly od megaknihy.cz, je to první kniha této autorky, kterou jsem četla a moc se mi líbila, na blogu již najdete i recenzi. Matkou ze dne na den momentálně dočítám a je od Domina. Králové bourbonu přišli z knihcentrum.cz, lákali mě kvůli autorce J. R. Ward. Je to úplně něco jiného než Bratrstvo černé dýky, ale vůbec to nebylo špatné.

Poslední dva kousky jsou z Albatros media. Jak najít lásku začínám číst a nemůžu se dočkat, zbožňuji tuhle autorku a strašně dlouho nic nového od ní nevyšlo, tak jsem hrozně ráda za tuhle knihu. Na Greye jsem též zvědavá.

Co Vaše přírůstky?
Znáte některou z knih?

6 komentářů:

  1. Rendez-vous v Paříži mě v LK taky zaujala, jsem zvědavá na tvoje dojmy. :)
    Přemýšlím, že si Sedmilhářky pořídím, bohužel mám knižní wishlist snad nekonečný, což se nedá říct o finančních možnostech. :D :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. S těmi nepřečtenými knihami a novým nakupováním to máme podobné :-)
    Červený vrch a Učiněnou katastrofu jsem si také pořídila v LK. Jsem ráda, že jsem s jejich nákupem otálela. Sedmilhářky a Jak najít lásku mám už doma taky a moc se na obě těším :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné přírůstky! Sedmilhářky mám doma už dlouho a novou Rowan Colemanovou plánuji brzy pořídit.
    Já měla v únoru stopku, kterou jsem úspěšně dodržela, takže už se těším na březnové nakupování :)
    Hezký pátek,
    K

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné přírůstky :-). Na C. Ahern se taky chystám :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné přírůstky! :)
    Červený vrch jsem četla hned jak vyšel a byla jsem z něho nadšená :)
    Nádhernou svatbu jsem si v LK také kupovala a chtěla jsem si koupit i Krásnou katastrofu,ale u nás ji bohužel neměli :/
    Sedmilhářky,Matkou ze dne na den a Jak najít lásku mám na svém nekonečném wishlistu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Panečku to je sbírka :D
    Knížky jsou zajímavé, ale Greye bych si určitě nepořídila, protože jsem četla všechny díly Padesáti Odstínů a moc mě to nenadchlo, spíš vůbec :D :)

    Pokud budeš mít čas, koukni prosím na můj blog http://owlsidekick.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat