Follow Me @Charmedka

14.08.17

Jamie McGuire - Nádherná svatba

Spisovatel: Jamie McGuire
Originální název: A Beautiful Wedding
Série: Katastrofa
Díl: 3.
Počet stran: 124
Rok vydání: 2015
Vydání originálu: 2014 
Nakladatelství: Fortuna Libri
Vazba knihy: Vázaná

Už víme, že se Abby Abernathyová stala paní Maddoxovou. Ale víme, jak se to stalo?
Proč Abby požádala Travise o ruku?
Co tajili jeden před druhým?
Kde strávili svatební noc?
Kdo o tom ještě věděl… a nepověděl?

Fanoušci Krásné katastrofy a Učiněné katastrofy se to všechno dozvědí z vyprávění o bouřlivém svatebním dni (a noci!) – a jako všechny dobré příběhy, i tenhle rozhodně stál za to čekání.

Něco ke knize

Abby se i přes prvopočáteční problémy stala šťastnou paní Maddoxovou. Proč se ale rozhodla tak narychlo Travise vzít? Bylo v tom něco víc, než jen čistá láska?

Jak celá svatba probíhala a odpustila America kamarádce, že ji nepozvala?

Moje hodnocení a dojmy

Třetí díl Katastrofy je už jen kratičká novela, kterou jsem zvládla přečíst během letu z dovolené. Má pouze kolem sto dvaceti stránek, takže vážně jednohubka na jeden zátah.

V předchozím dílu byl celkem zajímavý epilog a já trochu doufala, že více o něm se dozvím právě v tomhle dodatku. Bohužel ne, v Nádherné svatbě se čtenář dozví opravdu jen o svatbě. Proč Abby požádala Travise o ruku, jaké byly přípravy a svatební noc.

Je to milé, čtivé, ale jako i ostatní díly, průměrné. Mě tenhle milostný příběh nijak za srdce nechytl. Nelituji, že jsem se do série pustila, naopak, Jamie McGuire píše čtivě, ale znovu určitě číst nebudu a doporučovat dále také ne.

Více asi ani nemám co ke knihám napsat, vše podstatné jsem již zmiňovala v předchozích recenzích a Nádherná svatba můj názor na sérii nemění a nekazí mi ani dojem z příběhu. Pokud jste předchozí dva díly četli, určitě přečtěte i svatbu.

Nádherná svatba je navíc z pohledu obou hrdinů, takže příjemná změna a podle mě dobrý krok.

Žádné komentáře:

Okomentovat